Sloopauto opkoop Lelystad, gratis ophalen.

Heeft u van de keurmeester te horen gekregen dat uw auto is afgekeurd op verschillende punten. Dan staat u voor een de keuze of u een dure reparatie laat uitvoeren of de auto laat afvoeren naar de sloop. Wij van sloopauto-online, de expert op het gebied van demontage auto inkoop geven u graag een eerlijk bod op uw sloopauto. Wij halen auto’s op door heel het land zo ook in Lelystad en de rest van Flevoland. Bel ons op voor een direct bod op uw APK afgekeurde auto. Vaak kunnen wij u blij maken met een leuke inkoopprijs. Natuurlijk kan u ook het aanmeld formulier invullen dan bekijken wij of de auto gewild is voor demontage. Dit is afhankelijk van merk, model en type. Vaak komen wij snel bij u terug met een eerlijk inkoopprijs waarvoor de auto kosteloos kan worden opgehaald. Ook de administratieve last nemen wij voor u uit handen, wij zijn immers een RDW erkend demontage bedrijf.

De recycling van uw sloopauto.

V8 LPGWanneer een auto voor demontage binnen komt bij de autosloperij wordt het voertuig afgemeld bij het Rijksdienst voor wegverkeer. Hierna is het kenteken vernietigd en zal de auto niet meer deelnemen aan het verkeer. Vaak krijgt de auto een unieke barcode waarmee de sloopauto kan worden gevolgd. De barcode communiceert met het voorraad systeem van het bedrijf. Hierdoor weet de sloperij welke type, modellen auto hij op voorraad heeft en welke onderdelen er in het voertuig aanwezig zouden moeten zijn. Naast een goede organisatie structuur voorkomt een degelijk systeem ook dat auto niet in het criminele circuit terecht komt. Middels de EAN label wordt het autowrak gevolgd in het verweking proces totdat er helemaal niets meer van over is. Uiteindelijk zal bij de laatste fase het metalen wrak, de carrosserie worden vermalen door middel van een shredder installatie.

Wanneer de auto vermalen is tot shredder afval is er niks meer van de auto over. Het shredder afval bestaat uit verschillende fracties, verschillende materialen. Technisch geleerden hebben ontdekt dat het shredder afval nog verder kan worden gezuiverd. Waardoor het recycling percentage nog hoger wordt. Inmiddels wordt het shredder afval verder verwerkt in de PST fabriek waar de mineralen gescheiden van elkaar uitkomen om vervolgens te dienen als grondstof voor de industrie

Onze taxateur weet de waarde van uw auto te bepalen!

Voor veel particulieren is het onduidelijk wat een sloopauto nog kan opbrengen. Soms krijgen wij dan ook te horen: mijn buurman heeft nog zoveel geld kunnen terug krijgen; dit wil ik ook! Helaas is niet elke auto dezelfde waardoor de prijzen kunnen verschillen. Een Volkswagen Golf is nu eenmaal meer waard als een Suzuki alto. Niet alleen omdat het gewicht van de auto hoger is maar ook omdat de onderdelen couranter zijn en makkelijker kunnen worden verkocht. Daarbij is ook van belang of een auto, de onderdelen kunnen worden geëxporteerd of niet. Voornamelijk Toyota en 4×4 tereinwagens kunnen goed aan het buitenland worden verkocht.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.