Autosloperij Assen, Auto inkoop

Wanneer u een sloopauto heeft die naar de autosloop moet worden afgevoerd is dat helemaal niet zo ingewikkeld; er is altijd wel een demontagebedrijf dat u hierbij kan helpen. Het zu echter leuk zijn als uw auto nog iets zou kunnen opleveren. Vaak kunt u voor een Mercedes-Benz of een Volkswagen nog een leuke vergoeding ontvangen. Dit in tegenstelling tot een Fiat of een Alfa Romeo. Italiaanse auto’s komen namelijk eerder op de sloop terecht dan een Duitse auto. De kwaliteit maar ook de aanschafwaarde is een stuk hoger en beter. Daarbij komt dat er nu eenmaal meer middenklassers worden verkocht dan auto’s uit het duurdere en luxe segment. Onderdelen van luxe auto’s zijn vaak lastiger te vinden en leveren hierdoor bij verkoop meer op.

Uw auto naar de sloop.

Kia shuma met schadeWilt u ook van uw auto af? Autosloperij Assen is u hiermee graag van dienst. Het merendeel van de auto’s die worden ingekocht zijn daadwerkelijk kapotte auto’s. Meestal is het niet meer rendabel om de auto te repareren voor een volgend jaar APK. De hoge reparatiekosten maken dat u beter een vervangende auto kan gaan kopen. Toch zijn er steeds meer handige mensen die besluiten zelf de nodige zaken te repareren. Wanneer u twee rechter handen heeft kunt best veel kosten besparen waardoor de auto hopelijk een jaartje extra door kan rijden.

Is na dat laatste jaar van trouwe dienst de auto dan toch echt op! Dan kunnen wij alsnog iets voor u betekenen. Auto’s worden namelijk ingekocht voor het oude ijzer. U krijgt dan een vergoeding ter grootte van de dan geldende dagkoers. Merk afhankelijk kunt u een toeslag verwachten. Natuurlijk helpen wij u graag bij het afvoeren van de auto. Wij halen hem namelijk kosteloos bij u aan huis op!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.