Sloopauto verkopen in regio Tilburg.

Wanneer uw auto kapotte is of totaal versleten, Of wanneer u een ongeluk heeft gehad met het voertuig en deze niet meer interessant is voor reparatie dan is het verstandig uw sloopauto naar de autosloperij te brengen. Vaak moet de auto naar de sloperij gebracht worden en krijgt u slecht een gering bedrag terug voor de auto. Sloopauto Online haalt de auto gratis voor op in Tilburg. Sterker nog we geven altijd een vergoeding voor uw auto als die wij mogen ophalen.

Of uw auto nu in Gilze staat of in Goirle wij van sloopauto-online.nl komen gratis de auto bij u ophalen. U krijgt gelijk een vrijwaringsbewijs en een hoge vergoeding. Vervolgens draagt u de auto aan ons over wij regelen de juiste demontage volgens de huidige regels op ons demontage bedrijf. De goede onderdelen worden bewaard en zullen worden door verkocht. Zo geven wij auto liefhebbers de kans hun voertuig te repareren met gebruikt onderdelen voor een derde van de nieuw prijs. Bel ons op wij halen dagelijks sloopauto’s op ook in Waalwijk en Oosterhout en omgeving.

BMW diesel voor de sloperij

Heeft u schade gemaakt aan uw auto ?

Wanneer een auto enkele jaren oud is word het voertuig vaak uit de All risk verzekering gehaald. Dit komt om dat de premie hoog is. Daarnaast word op een gegeven moment niet meer de nieuw waarde vergoed maar een percentage van de dagwaarde. Meestal kunt u hiervoor geen gelijkwaardig voertuig terug kopen. Wanneer u besluit dat u de duren reparatie liever niet laat uitvoeren doen wij graag een bod op uw schadevoertuig. Dit komt omdat de onderdelen voor ons beter te verkopen zijn. Dit ziet u terug in de prijs die wij u willen betalen.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.