Sloopauto ophalen Rotterdam? auto inkoop!

Sloopauto Rotterdam snel en gemakkelijk met één telefoontje uw sloopauto verkopen. Natuurlijk ontvangt u een correct vrijwaringsbewijs waarmee de wegenbelasting wordt stopgezet! Naast direct geld voor uw auto wordt de wagen bij u aan huis opgehaald. Hiervoor betaalt u geen transportkosten dit is onderdeel van onze service!

Wilt u weten wat uw sloopauto nog opbrengt, nadat is gebleken dat de APK keuring u honderden euro’s zou moeten gaan kosten. Meldt uw auto vandaag nog aan middels onze website. Een inkoper van sloopauto online zal uw taxatie aanvraag beoordelen. Binnen no time weet u wat uw auto nog opbrengt. Vaak zitten er nog genoeg bruikbare onderdelen op uw auto. Meestal kan de sloperij een groot deel van de onderdelen doorverkopen of exporteren waardoor wij ook bereid zijn een hoge inkoopprijs te geven voor uw auto. Naast de bruikbare onderdelen van de sloopauto bestaat uw auto uit verschillende materialen zoals, ijzer glas en kunststof. Veel van deze materialen kunnen worden recycled en worden hergebruik in nieuw producten. Dit kunnen consumenten goederen zijn maar ook ik tal van andere toepassingen. Op dit moment wordt bijna 95% van uw oude auto hergebruikt Nederland voldoet hiermee als een van de eerste landen aan de Europese doelstellingen.

Autosloperij in Rotterdam Zuid.

Renault Twingo 1995Wanneer uw sloopauto in Rotterdam Zuid wordt opgehaald kan het demontage proces beginnen. Dit gebeurt op een milieu vriendelijke wijze want duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben wij ook in onze bedrijfsvoering verweven. Uw auto wordt eerst vloeistof vrij gemaakt zodat er geen chemische stoffen in het milieu terecht kunnen komen. Wanneer dit heeft plaats gevonden kan het daadwerkelijke demontage proces beginnen. Vaak worden eerst de accu en de katalysator verwijderd. Deze twee onderdelen bevatten metalen met een hoge waar zoals lood en platina. Bent u overtuigd van onze werkwijze meld uw auto dan aan via het formulier. Wij komen dan snel bij u terug met een overname bod op uw auto of bel!

Gratis ophalen in Rotterdam en omgeving.

Soms wordt er nog wel eens gedacht dat u moet betalen om uw auto te laten afvoeren naar het autodemontage bedrijf. Dit is volstrek onjuist, tegenwoordig worden sloopauto’s gewoon bij u aan huis opgehaald. Dit doen wij gratis en is volstrek kosteloos. Vaak betalen wij u nog voor de sloopauto. Hoeveel uw auto nog kan opleveren is afhankelijk van verschillende factoren zoals het bouwjaar, merk en model auto. Niet elke auto is direct een sloopauto vandaag de dag belanden ook voertuigen op de autosloop omdat ze te veel vervuilende uitlaat gassen uitstoten. Verschillende gemeente zo ook de gemeenten Rotterdam hebben een subsidie regeling in het leven geroepen zodat auto eigenaren van oude voertuigen eerder hun auto zullen laten slopen in de hoop hiervoor een schoner luchtklimaat te verkrijgen in de stad. Dit betekent ook dat vervuilende auto’s straks niet meer in de binnenstad mogen komen zoals in Utrecht reeds het geval is.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.


  Ik accepteer de algemene voorwaarden

   Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

  Onderdelen zoeken

  Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

  Stap 1

  Bel ons voor
  een afspraak
  en wij komen
  wanneer het u
  uit komt.

  Stap 2

  Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

  Stap 3

  Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.