Sloopauto ophalen, inkoop in Leiden.

Wanneer uw auto kapot is of totaal versleten, Of wanneer u een ongeluk heeft gehad met het voertuig en deze niet meer interessant is voor reparatie dan is het verstandig uw sloopauto naar de autosloperij te brengen. Vaak moet de auto naar de sloperij gebracht worden en krijgt u slecht een gering bedrag terug voor de auto. Sloopauto verkopen haalt de auto graag voor op in Leiden. Sterker nog we geven altijd een vergoeding voor een auto die wij mogen ophalen

Of uw auto nu in Den Haag staat of in Haarlem wij van sloopauto verkopen komen gratis de auto bij u ophalen. U krijgt gelijk een vrijwaringsbewijs en een hoge vergoeding. Vervolgens draagt u de auto aan ons over wij regelen de juiste demontage volgens de huidige regels op ons demontage bedrijf. De goede onderdelen worden bewaard en zullen worden door verkocht. Zo geven wij auto liefhebbers de kans hun voertuig te repareren met gebruikt onderdelen voor een derde van de nieuw prijs. Bel ons wij halen dagelijks sloopauto’s op in Leiden en Haarlem en omgeving.

Uw auto afstaan aan de sloperij kan gevoelig liggen.

Audi a4 2.4 V6Het ophalen van een auto’s die stuk zijn heeft bij onze de hoogste prioriteit. Wij houden enige rekening met de gevoeligheid bij onze klanten, wij zijn ons bewust dat hun oude vertrouwde wagentje die stuk is hun vele jaren overal naartoe hebben gebracht. Daarom geven wij ook een hoog inkoop bedrag wat de pijn doet verlichten. Wij houden altijd rekening met de gevoelsbeleving van onze klanten en zullen vertellen dat de auto netjes wordt opgehaald en dat we de auto op een verantwoorde manier zullen laten verwerken. Vaak worden bij het ophalen van de sloopauto foto’s of een filmopname gemaakt van hun oude wagen. De mensen hebben daardoor later altijd nog de gelegenheid om deze foto’s te bekijken en goede herinneringen op te halen van de sloopwagen waar ze jaren in hebben gereden. Bij sloopauto verkopen gaan wij geen foto’s maken van uw auto en al zeker geen video film: Dit mag altijd hoor. Nee bij ons gaat de auto volledig uit elkaar en hij beland uit eindelijk wel in de versnipper machine. Wij begrijpen goed dat een auto emotionele waarde kan hebben die niet in geld is uit te drukken is. Echter geven wij gewoon een goed bod waar door u gewoon opzoek kunt naar een vervangende auto en de oude auto snel vergeten bent.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.