Sloopauto verkopen in Helmond.

Wanneer uw auto kapot is of totaal versleten, of wanneer u een ongeluk heeft gehad met het voertuig en deze niet meer de moeite waard is om te repareren dan is het verstandig uw sloopauto naar de autosloperij te brengen. Vaak moet de auto naar de sloperij gebracht worden en krijgt u slechts een gering bedrag terug voor de oude auto. Sloopauto-online haalt de auto graag voor op in Helmond. Sterker nog we geven altijd een leuke vergoeding voor de auto. Bij ons kunt u terecht met alle soorten auto’s groot of klein of helemaal versleten; ook dan kunt u nog een recycling vergoeding ontvangen.

Volkswagen Golf GTIWij zijn het adres voor de inkoop van demontage auto’s. landelijk halen wij oudere auto’s op die mogen worden gedemonteerd. Natuurlijk is niet elke auto hetzelfde daarom kunnen de inkoopprijzen verschillen. Dit heeft niet alleen te maken met het gewicht van het voertuig. Maar ook het merk, de courantheid en de gebreken zijn voor ons van doorslag gevende belang. Is uw auto nog geen sloopauto maar heeft u wel schade veroorzaakt en wilt u geen geld uitgeven aan een kostbare reparatie. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Schadeauto’s hebben een hogere inkoopprijs tot wel duizenden euro’s. De onderdelen zijn nog niet zo makkelijk gebruikt verkrijgbaar waardoor wij deze makkelijker kunnen verkopen. Dit merkt u dan ook direct terug in ons bod.

Gratis opgehaald in Oost – Brabant.

Of uw auto nu in Eindhoven staat of in Valkenswaard wij van sloopauto-online komen gratis de auto bij u ophalen. U krijgt gelijk een vrijwaringsbewijs en direct betaald in contant. Vervolgens draagt u de auto aan ons over; wij regelen de juiste demontage volgens de huidige regels op onze autosloperij. De goede onderdelen worden bewaard en zullen worden doorverkochte. Zo geven wij auto liefhebbers de kans hun voertuig te repareren met gebruikt onderdelen voor een derde van de nieuwprijs. Bel ons op wanneer u direct van uw oude auto af wilt. Uw auto kost u immers elke dag weer geld. Wij halen dagelijks sloopauto’s op in Weert en Helmond en omgeving.

Ook tweedehands auto met gebreken kopen wij op!

Wanneer iets kapot is aan uw auto wilt dat niet direct zeggen dat de auto die u heeft gelijk een sloopauto is geworden. Een kapotte automatische versnellingsbak of een rokende turbo kunnen hoge koste met zich mee brengen. Niet iedereen had hier op gerekend! Juist voor voertuigen met hoge revisiekosten kunnen wij veel betekenen. Bel gerust met onze inkoper hij is altijd bereid u een vrijblijvende taxatie te doen! Vindt u ons bod niet toereikend dan is dat uiteraard geen enkel probleem! Proberen kan altijd!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.