Sloopauto inkoop Goes, Zeeland.

Wanneer uw auto kapot is of totaal versleten, Of wanneer u een ongeluk heeft gehad met het voertuig en deze niet meer interessant is voor reparatie dan is het verstandig uw sloopauto naar de autosloperij te brengen. Vaak moet de auto naar de sloperij gebracht worden en krijgt u slecht een gering bedrag terug voor de auto. Sloopauto verkopen haalt de auto graag voor op in Goes. Sterker nog we geven altijd een vergoeding voor een auto die wij mogen ophalen

Of uw auto nu in Vlissingen staat of in Hulst wij van sloopauto verkopen komen gratis de auto bij u ophalen. U krijgt gelijk een vrijwaringsbewijs en een hoge vergoeding. Vervolgens draagt u de auto aan ons over wij regelen de juiste demontage volgens de huidige regels op ons demontage bedrijf. De goede onderdelen worden bewaard en zullen worden door verkocht. Zo geven wij auto liefhebbers de kans hun voertuig te repareren met gebruikt onderdelen voor een derde van de nieuw prijs. Bel ons wij halen dagelijks sloopautos op in Zuid-Beveland en Goes omgeving.

Sloopauto inkoop in geheel Zeeland.

kapotteautoAlle medewerkers van de Autosloperijen hebben veel ervaring met het opkopen van sloopauto’s. Tijdens hun carrière hebben zij al duizenden sloopauto’s gekocht van hun klanten. Gezien hun ruime ervaringen kunnen de klanten er dus op rekenen dat alles netjes volgens alle wetten en alle regelgevingen zal verlopen. U ontvangt ook op het moment van inkoop een geldig vrijwaringsbewijs en het contant geldbedrag dat is afgesproken. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u dan u vragen beantwoorden en u alle nodige informatie laten zien. Helaas zijn er in onze branche nog steeds opkopers die denken een auto te kunnen kopen voor een boden prijs. Wij van sloopauto verkopen geven altijd een eerlijk bod en willen niet voor een dubbeltje op de eerste plaats zitten Immers een katalysator brengt voor ons al snel 20 euro op daardoor kunnen wij u ook een goeden prijs geven voor uw auto.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.