Sloopauto verkopen in omgeving Eindhoven.

Is uw auto total loss of gewoon helemaal versleten? Bij sloopauto-online neemt de vraag naar onderdelen als maar toe. Door het slechte economische klimaat rijden voertuig eigenaren langer door met hun oudere auto waardoor de behoeften naar gebruikte onderdelen stijgt. Bent u eigenaar van een sloopauto en wil u het voertuig graag van de hand doen? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Wij kopen landelijk sloopvoertuigen in voor demontage. Wanneer u uw sloopauto bij ons aanmeldt, neemt onze inkoper met u contact op om uw auto te taxeren en u een inkoop voorstel te doen. Wij hebben interesse in alle merken voertuigen. Jong of auto of totaal versleten het maakt niet uit. Wanneer u besluit akkoord te gaan met ons inkoop voorstel, wordt de auto gratis bij u thuis in Eindhoven opgehaald en ontvangt u ter plaatse het afgesproken bedrag.

Wat gebeurt er met uw sloopauto.

Volkswagen Golf GTIHet gros van de onderdelen die kunnen worden hergebruikt gaan naar autobedrijven en of schade herstelbedrijven. Dit zijn vaak specifieke onderdelen die gebruikt vele malen goedkoper zijn als nieuw. Voor dat de onderdelen gedemonteerd kunnen worden moet de sloopauto eerst vloeistof vrij worden gemaakt zodat er geen olië in het milieu terecht kan komen. Naast oud ijzer en koper bevinden zich nog andere materialen in de auto. Auto’s vanaf 1990 beschikken over een katalysator hierin zitten edelmetalen verwerkt zoals palladium en radium. Ondanks dat het slechts een klein percentage is loont het de moeite om deze stoffen te recyclen. Dit doet de autosloperij niet zelf; slechts enkele bedrijven in Nederland hebben zich toegelegd op het verwerken van auto katalysatoren. Dit geldt ook voor oude accu’s welke lood bevatten en slechts door enkele bedrijven in ons land kunnen worden recyceld.

Naast de recycling van de grondstoffen ontstaan er ook afvalstromen uit het autowrak. Kunststof en plastic is wel herbruikbaar maar nieuw vaak goedkoper als gebruikt. Hierdoor is men op zoek naar nieuw toepassingen voor deze reststoffen zodat ook deze afvalstromen opnieuw kunnen worden toegepast. Enkele voorbeelden zijn stoeptegels gemaakt van oude autobanden en straatnaamborden gemaakt van recyceld auto kunststof.

Export van oudere auto’s, sloopauto’s

Naast dat complete auto’s worden geëxporteerd vinden ook auto-onderdelen een nieuw leven in het buitenland. Niet gek ook gezien werelddelen als Afrika waar maar genoeg oude auto’s rond rijden. Men is hier juist op zoek naar gebruikte onderdelen van auto’s zonder al teveel elektronica. De laatste jaren neemt de export van tweedehands auto toe. Echter zijn dit vaak jongere voertuigen die richting de Oost blok landen gaan. Vaak auto’s van na 2007 omdat dan de BPM kan worden teruggevraagd. Oudere auto’s worden nog maar beperkt geëxporteerd gezien de toenemende onrust in het Midden Oosten. Ook in Oost Europa worden nog maar weinig oudere auto’s ingekocht. Milieu toeslagen voor oudere voertuigen zonder euro drie 3 maken dat de auto te duur is omdat teveel invoerrechten moeten worden betaald. Door dat al deze belemmeringen de exporthandel bemoeilijken zullen wij uw auto altijd zo zorgvuldig mogelijk op eventuele export mogelijkheden beoordelen. Voornamelijk treinwagens, 4×4 en Toyota auto’s zijn geschikt voor het buitenland.

Heeft u een sloop of schade auto meld uw auto dan online aan: Wij doen u dan een inkoop voorstel! Waarvoor de auto kosteloos bij u aan huis opgehaald zal worden. U krijgt contant betaald! en de auto wordt direct afgemeld.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.