Sloopauto verkopen, laten ophalen in Dordrecht

Wat is eigenlijk een sloopauto? Een auto waar u niet meer mee de openbare weg op kunt of mag. Dit kan komen doordat er teveel technische gebreken zijn. Bijvoorbeeld een motor die te heet wordt of een versnellingsbak die niet meer in zijn achteruit komt. Naast technische problemen hebben we ook nog de algemeen periodieke keuring ook wel APK. Jaarlijks dient uw auto onder de loep genomen te worden. Wanneer uw auto nog wel rijdt maar niet meer goed is gekeurd mag u er niet meer mee deelnemen aan het verkeer. Tevens loopt u het risico op een bekeuring. Uw auto hoeft dan nog geen sloopauto te zijn. Echter wanneer de reparatiekosten hoger zijn als de dagwaarde kunt u beter op zoek gaan naar een goede occasion. Wellicht kunnen wij u dan blij maken met een leuke vergoeding voor uw oude auto. Bij ons kunt u namelijk online uw oude auto aanbieden voor demontage. Vindt u ons aanbod wel interessant dan halen wij de auto gratis bij u in Dordrecht of Barendrecht op. Ook het afmelden bij de RDW wordt voor u direct geregeld.

Wij kopen sloopauto’s, gratis ophalen.

Xsara 2.0 16vWoont u in Dordrecht en bent u in bezit van een auto die als sloopauto wordt aangemerkt? Dan zijn wij bereid uw auto over te kopen. Autosloperijen en export firma’s hebben veel interesse in uw kapotte wagen. Er zitten immers nog bruikbare onderdelen op. Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten is veel vraag naar gebruikte onderdelen. Meld uw auto vandaag nog aan en ontvang een bod op uw voertuig. Hiermee kan uw sloopauto snel zijn verkocht. Wees alert: de RDW controleert uw auto op een geldige APK. Is de keuring van uw auto al enige tijd verlopen dan loopt u het risico op een hoge bekeuring. Vaak is stil zetten van de auto dus geen oplossing. Wanneer u besluit afstand te doen van uw sloopauto wordt de auto netjes bij u thuis opgehaald. U hoeft hiervoor geen rekening te betalen. Vaak geven wij u nog een eerlijke recycling vergoeding voor de oude auto. U wordt direct in contanten betaald tevens krijgt u een origineel vrijwaringsbewijs waardoor u niet meer verplicht bent om motorrijtuigenbelasting te betalen, ook loopt u geen risico meer op onnodige bekeuringen. Wanneer dit alles heeft plaats gevonden hoeft u alleen nog maar u verzekeraar te contacteren en melden dat uw auto is verkocht.

Tweedehands auto’s & export voertuigen.

Niet alleen oudere sloopauto’s kunt u bij ons aanbieden. Sloopauto’s zijn vaak helemaal versleten, de modellen motoren zijn verouderd waardoor alleen vakkundige recycling nog lonend is. Ook jongere voertuigen van plus minus een tien jaar oud worden door ons ingekocht. Bijvoorbeeld diesel auto’s met motorproblemen door kapotte verstuivers of auto’s met een haperende automatische versnellingsbak. Vaak is het bouwjaar maar ook het type en model van doorslaggevend belang. Niet elke motor is het zelfde; sommige motoren vertonen nu eenmaal allemaal de zelfde gebreken. Afhankelijk van wat u heeft te verkopen is de auto wellicht nog te verkopen voor de export. Zo niet zijn de onderdelen altijd couranter en gemakkelijker te verkopen als van een oudere sloopauto welke eigenlijk alleen nog maar voor recycling bruikbaar zijn.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.