Sloopauto verkopen in Den Haag.

Wanneer u in Den haag eigenaar bent van een sloopauto kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Sloopauto online is het inkoop adres voor sloop en demontage voertuigen. Wij kopen werkelijk alle type auto’s op. Juist auto’s met een luchtje ! Zoals auto’s waarvan de APK is verlopen of de koppakking lek is, zijn voertuigen waar wij u veel interesse in hebben. Wij zijn bereid u een leuke vergoeding te betalen voor sloopauto als u de auto aan ons verkoopt. Wilt u weten hoeveel wij uw auto nog waard vinden. Meld uw auto dan aan via onze website. Onze inkoper neem vervolgens met u contact op om de auto te taxeren. Vaak doen wij u direct een overnamevoorstel!

Gratis ophaalservice voor uw kapotte auto.

Opel Agila SchadeVaak denkt de eigenaar van een sloopauto dat de auto met een sleep kabel naar de sloperij moet worden gebracht. Dit is verleden tijd. Heeft u een rollende auto waar nog gewoon vier wielen op zitten dan halen wij de auto gewoon op. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten. Dit is gratis en behoort bij onze service. Ook in Den Haag, Moerwijk en of Rijswijk halen wij de auto op. Gaat u akkoord met ons overnamevoorstel dan maken wij een afspraak wanneer de auto wordt afgevoerd. Soms dezelfde dag, zeker dezelfde week! Het afgesproken bedrag wordt direct contant aan u uitbetaald. Daarnaast ontvangt u een geldig vrijwaringsbewijs; hiermee bent u verzekerd dat de auto van uw naam af is. Natuurlijk kunt u dit altijd controleren op de website van de RDW. Hierna hoeft u alleen nog maar uw verzekeraar te contacteren om aan te geven dat de auto is verkocht.

Sloopregeling Den Haag.

Heeft u er al van gehoord, of heeft een collega u er op gewezen? Enkele grote steden van Nederland zijn van start gegaan met de subsidieregeling voor oudere auto’s. Als u aan de voorwaarden voldoet kunt u hoge subsidie bedragen ontvangen wanneer u uw oude auto laat demonteren. Nederlandse gemeente willen een schonere lucht kwaliteit waardoor men massaal is gestart met het weren van oudere vervuilende auto’s uit de binnenstad. Bent u eigenaar van z’n oude vervuilende auto dan kunt u rekenen op een leuke vergoeding wanneer u de auto laat vernietigen. Vaak is dit zeer interessant, daarbij komt dat de regelgeving binnenkort zal worden aangepast. U mag dan niet meer met uw oude auto de binnenstad in rijden. Als bewoner van de stad bent u eigenlijk gewoon verplicht een andere auto aan te schaffen aangezien u anders niet meer door uw stad mag rijden. Ook de gemeenten zijn zich hier van bewust en geven u graag geld toe wanneer u een schonere auto koopt. Zo kunnen de bedragen al op lopen tot zo’n 5000 euro en meer als u een volledig elektrische auto terug koopt. Wat u precies ontvangt is afhankelijk van de gemeente waar u woonachtig bent. Mocht u vragen hebben kunnen wij u hier wellicht mee helpen. Uiteraard kunnen wij een verantwoorde en milieu vriendelijke demontage van uw oude auto verzorgen.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.


  Ik accepteer de algemene voorwaarden

   Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

  Onderdelen zoeken

  Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

  Stap 1

  Bel ons voor
  een afspraak
  en wij komen
  wanneer het u
  uit komt.

  Stap 2

  Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

  Stap 3

  Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.