Sloopauto Verkopen in Delft of Rijswijk.

Delft de stad die bekend staat om de technische Universiteit met duizenden studenten. Veel studenten hebben een fiets of OV jaar kaart. Slechts enkele werk studenten kunnen zich een auto permitteren. Bent u student en heeft uw oude auto het heeft begeven? Dan doen wij u graag een goed overname voorstel. Bel ons op of vul het formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw auto te taxeren. De sloopauto, of APK afgekeurde auto wordt door de autosloperij op milieu vriendelijke wijze vernietigd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat afvalstoffen in het milieu komen.

Niet alleen studenten kunnen sloopauto’s bij ons aanbieden. Het maakt helemaal niet uit wat voor auto u heeft. Werkelijk in alle merken en types auto hebben wij interesse! Of uw auto nu geschikt is voor demontage of voor export. Afhankelijk van het bouwjaar merk en type kunnen voor uw auto een inkoopprijs afgeven. Hiervoor wordt de wagen bij u in Delft of Rijswijk opgehaald. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de administratieve zaken ook correct worden afgehandeld. U krijgt een vrijwaringsbewijs zodat u voor uw sloopauto geen motorrijtuigenbelasting meer hoeft te betalen. U hoeft alleen nog maar uw verzekeraar te informeren dat u de auto heeft verkocht.

Kapotte auto’s, schadeauto’s gevraagd voor demontage.

Opel vectra 1.8iNaast sloop en demontage voertuigen van een hogere leeftijd hebben wij altijd interesse in schadeauto’s. Vaak kunnen wij u een hoge inkoopprijs geven. De onderdelen van de voertuigen zijn courant en kunnen hopelijk allemaal nog worden verkocht. Dit merkt u dan ook direct aan de inkoopprijs. Onder schadeauto’s verstaat men vaak een auto die compleet total loss is omdat er een verkeersongeval mee heeft plaats gevonden. Ook schade wagens met motor technische schade kopen wij op. U moet hierbij denken een lekke koppakking of een kapotte motor of grote reparatie of revisie werkzaamheden die flink in de papieren kunnen gaan lopen. Soms is direct verkopen dan ook helemaal zo gek nog niet.

Sloopregeling voor oudere auto’s.

Bent u in het bezit van een oudere auto en woonachtig in Den Haag of Rotterdam dan komt u wellicht in aanmerking voor de sloopregeling. Verschillende gemeenten proberen vervuilende auto’s te weren uit de binnenstad. In Utrecht mag u niet meer door de binnenstad rijden met uw vervuilende diesel auto. Naar verwachting zal binnenkort ook in andere steden soortgelijk beleid gaan gelden. Heeft u dan een oudere auto dan kunt u wellicht extra geld ontvangen als u uw huidige auto laat demonteren. Neem hiervoor contact op met uw gemeente.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.