Sloopauto verkopen in Breda?

Wanneer uw auto kapot is of totaal versleten, of wanneer u een ongeluk heeft gehad met het voertuig en deze niet meer interessant is voor repareren dan is het verstandig uw sloopauto naar de autosloperij te brengen. Vaak moet de auto dan naar de sloperijgebracht worden en krijgt u slechts een gering bedrag terug voor de auto. Niet bij Sloopauto-online haalt de auto graag bij op in Breda. Sterker nog we geven altijd een reële vergoeding voor auto die wij mogen ophalen. Of uw auto nu in Etten-leur staat of in Bavel wij van sloopauto-online komen gratis de auto bij u ophalen. U krijgt gelijk een vrijwaringsbewijs en een reële vergoeding. Vervolgens draagt u de auto aan ons over; wij regelen de juiste demontage volgens de huidige regels op ons demontage bedrijf. De goede onderdelen worden bewaard en zullen worden doorverkocht. Zo geven wij auto liefhebbers de kans hun voertuig te repareren met gebruikte onderdelen voor een derde van de nieuw prijs. Bel ons op voor een bod. Wij halen dagelijks sloopauto’s op in Breda en Oosterhout en omgeving.

Uw kapotte auto verkopen.

Opel Agila SchadeWanneer u een sloopauto heeft die u wilt verkopen, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk restwaarde halen uit uw auto. Door u kapotte auto aan te melden via onze website weet u zeker dat de auto milieubewust gedemonteerd zal worden. De bij ons aangesloten bedrijven beschikken over de juiste vergunningen om uw kapotte auto op een verantwoorde wijze te demonteren. Wij halen dan ook wekelijks sloopauto’s op in de omgeving van Breda onze chauffeurs zijn 7 dagen per week onderweg op zoek naar sloop of schade voertuigen die wij graag van u inkopen.

Waarde sloopauto.

Wat is mijn auto nog waard? Deze vraag krijgen wij dagelijks te horen. Helaas kunnen wij geen vaste bedragen hangen aan een auto. Naast het merk, het bouwjaar en motorisering spelen verschillende factoren een rol bij de inkoop van uw auto. Wellicht heeft uw auto slechts een paar kleine gebreken die wij zeer snel kunnen verhelpen. Andersom is ook mogelijk wanneer de D-riem is gebroken of de koppeling is versleten. Wij nemen daarom om altijd contact met u op om uw auto en zijn gebreken met u te bespreken. Mochten wij meer willen weten zoals bijvoorbeeld een foto’s dan kunt u dit altijd per mail of whatsapp aan ons verzenden. Hierdoor kunnen wij uw auto het beste op waarde bepalen zodat wij u blij kunnen maken met het beste handels bod!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.