Sloopauto inkoop Bergen op Zoom.

Is uw auto er mee opgehouden? Bij sloopauto online kunt u terecht met auto’s die tal van gebreken vertonen. Wij hebben veel interesse in uw auto! De autosloperij heeft behoefte aan de juiste auto’s voor demontage. Veel onderdelen die op uw auto zitten kunnen nog worden hergebruikt. Zou graag willen weten wat uw auto nog waard is als u hem aan ons verkoopt ? Meld uw auto dan vandaag nog aan op onze website wij nemen contact met u op en doen u vrijblijvend een bod.

Deze coupe wordt ook geslooptWanneer uw auto door ons wordt ingekocht. Wordt de auto bij u thuis opgehaald. Het is natuurlijk een ander verhaal als de auto niet meer op vier wielen staat en al gedeeltelijk in gedemonteerd. Ook bekijken wij altijd wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Als de sloopauto in Bergen op Zoom wordt opgehaald krijgt u direct het afgesproken bedrag van de chauffeur. Er zal tevens een correct vrijwaringsbewijs worden uitgeschreven waarmee de wegenbelasting voor het voertuig komt te vervallen. U moet alleen nog maar contact op te nemen met uw verzekeraar.! Wilt u vandaag nog een bod op uw auto meld hem dan aan. Of bel ons op u krijgt direct een inkoper aan de lijn.

Ook schadeauto’s, schadevoertuigen kopen wij op!

Uw schadeauto aanbieden voor demontage? Heeft u aanrijding gehad? Heeft uw auto zoveel schade opgelopen dat reparatie wel duizenden euro’s gaat kosten. Wij doen u graag een inkoopvoorstel! Schadeauto’s bevatten veel onderdelen die goed kunnen worden door verkocht. Wij geven nog een hoge vergoeding voor dit soort auto’s. Het merendeel van de onderdelen die gebruikt worden gezocht zijn slecht enkelen jaren oud. Juist hierdoor kan uw schadeauto op de autosloperij nog genoeg opleveren. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de schade soms zijn de auto’s dusdanig zwaar beschadigd dat bijna geen enkel onderdeel nog te verkopen is. Hierdoor vragen wij u altijd om een recente foto’s zodat sneller zichtbaar is wat er zoal is beschadigd en wat eventueel nog kan worden gebruikt!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.