Sloopauto verkopen in Apeldoorn.

Heeft u een APK afgekeurde auto voor de deur staan? Blijft u maar kosten maken voor uw auto? Maar deelnemen aan het verkeer mag u niet meer? Bij Sloopauto online ontvangt u snel een goed bod op uw auto! Wij kopen landelijk sloop- en schadevoertuigen in. Vaak halen wij de auto gewoon bij u thuis op! Heeft u een auto die eigenlijk toch wel verkocht mag worden maar ontbreekt de juiste koper ? Meld u auto dan aan via onze website. Wij komen bij u terug met een overname bod. Ook als uw auto in Apeldoorn staat halen wij het voertuig gewoon gratis op.

Vaak wordt gedacht dat oude auto’s helemaal niks meer opleveren. Dit is niet waar. U kan altijd een eerlijke vergoeding krijgen voor een sloopauto. Auto’s bevatten naast oud ijzer andere metalen die kunnen worden hergebruikt. Meestal zijn er ook nog onderdelen die kunnen worden verkocht. Hierdoor kunnen wij u een juiste vergoeding geven voor uw auto.

Sloopauto recycling is milieu bewust.

sloopauto inleveren met gratis ophaaldienstDuurzaam ondernemen, je hoort het over al. Maar weet u wel dat de autosloperij een zeer milieu vriendelijk bedrijf is. Niet alleen het vernietigen van oude vervuilende diesel, ook wel Co2 bakken genoemd is duurzaam en goed voor het milieu. Zo’n oude auto kan ook nog eens heel goed worden hergebruikt. Oude auto’s bestaan voor het over grote deel uit metaal. Naast ijzer zitten er ook genoeg Non Ferro metalen in uw sloopauto verwerkt. Maar ook vezels, rubber en verschillende soorten kunststoffen worden hergebruikt. Zo zijn er zelfs ontwikkelingen gaande voor een heus plaatmateriaal gemaakt van geperst kunststof afkomstig uit sloopauto’s. Dit plaat materiaal kent voor verschillende toepassingen zoals damwand profielen maar ook straatnaam bordjes.

Kapotte auto verkopen in omgeving Apeldoorn.

Wilt u graag weten wat wij nog voor uw auto willen betalen? Maak dan gebruik van ons aanmeld formulier. Wij bekijken uw auto volgens onze standaarden en komen bij u terug met een inkoop bod. Gaat u akkoord dan maken wij met u een afspraak zodat de auto kan worden opgehaald. Voor de verkoop van uw sloopauto moet u beschikken over een compleet kentekenbewijs. Dit kan zijn het papieren kentekenbewijs bestaande uit drie delen of een kentekencard met complete tenaamstelling code. Mocht deze niet kunnen vinden dat kunt online een demontage code aanvragen via de RDW. Eventueel kunnen wij u hier ook mee helpen.

Renault Twingo vaak op de sloop!

Het automerk Renault kwam begin jaren 90 met de Twingo op de markt. Dit kleine stads autootje beek al snel een waar verkoop succes. Dit model is tot en met medio 2007 geproduceerd; veel van deze eerste generatie Twingo’s belanden regelmatig op de sloop. Niet gek ook er zijn er door de jaren heen erg veel van verkocht! Heeft u een Twingo te koop die mag worden gedemonteerd meld hem dan online aan voor een direct bod.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.