Sloopauto verkopen in Amsterdam.

Staat u sloopauto in de hoofdstad van Nederland? Bent u het eens met de plaatselijke politiek dat het tijd wordt de vervuilende auto; van de hand te doen. Wij helpen u graag een handje. Bij sloopauto-online kunt u terecht met uw vervuilende auto wij zijn namelijk bereid u een goed overname voorstel te doen. Uw auto zal worden ingekocht voor demontage of export. Veel onderdelen worden in het buitenland verkocht. Daar is immers nog wel vraag naar onderdelen van oudere auto’s zoals die van u. Naast oudere vervuilende auto’s kopen wij ook voertuigen in met technische problemen die hoge reparatie kosten hebben. Het maakt niet uit welk merk auto u wilt aanbieden, wij hebben bijna in alle type, merken interesse. Als u uw gegevens achter laat op onze website zal de auto inkoper met u contact opnemen en u een overname bod doen. Gaat u hiermee akkoord dan maken wij een afspraak wanneer de auto kan worden opgehaald. Soms dezelfde dag, meestal dezelfde week. De afgesproken prijs wordt dan direct aan u uitbetaald. Tevens krijgt u een bewijs waarmee u kunt aantonen dat de auto niet meer van u is! De kans bestaat dat uw verzekeraar hierom vraagt

Schadeauto’s verkopen in Amsterdam

Bent u met uw auto tegen een Amsterdammertje aangereden? Dat is vervelend! Vaak zijn de reparatie kosten zo hoog dat het niet leuk meer is om de auto te laten herstellen. Een echte vakman kost al snel honderden euro’s. Naast oudere voertuigen kopen wij ook schadeauto’s op. Vaak geven wij een goede prijs af. De onderdelen van uw schadeauto zij nog courant en worden veel gevraagd. Daarom kunnen wij u een goede inkoopprijs geven.

Autosloperij Amsterdam

Ook in onze hoofdstad zijn enkele autosloperijen gevestigd. Bijna alle sloperijen die in Nederland actief zijn kunnen uw auto op een milieu vriendelijke wijze demonteren echter is het wel leuk als uw sloopauto ook nog iets oplevert. Verkoopt u uw auto aan ons dan kunnen wij u meestal nog een vergoeding betalen. Niet alleen sloopauto’s worden ingekocht ook schadeauto’s, bestelwagen en tweedehands auto’s. Wat voor sommige auto’s zijn de maandlasten gewoon weg zo hoog dat niemand nog een grote zware diesel auto wilt rijden. Soms is verkopen aan de sloperij dan de enigste oplossing.

Gratis ophalen in geheel de stad!

Niet alleen in de binnenstad maar ook in omliggende steden zoals Almere of Haarlem kunnen wij kosteloos uw auto afvoeren. Ja u leest het goed dit is gratis en wij betalen u voor uw oude auto. Vaak zijn er altijd nog wel een paar goede onderdelen aan uw sloopauto die de autosloperij kan verkopen. Ook voor uw auto willen wij een eerlijke recycling vergoeding betalen. Natuurlijk kunt u rekenen op een correcte afhandeling; onze autosloperijen zijn niet voor niets RDW erkend en kunnen uw auto direct afmelden zodat u geen wegenbelasting meer hoeft te betalen. Zorg er wel voor dat u beschikt over een compleet kentekenbewijs of kentekencard met bijbehorende tenaamstelling code want hiermee is uw auto het snelst overgeschreven. Heeft u deze niet, meld dit dan aan uw inkoper ook dan zijn er nog mogelijkheden!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.