Sloopauto verkopen Prinsenbeek

Wanneer uw auto is gestrand in Prinsenbeek is dit erg vervelend voor u. Toch kunnen wij u nog helpen aan een leuke vergoeding voor uw sloopauto wanneer deze in de regio van Breda, Prinsenbeek of het Liesbos mag worden opgehaald. Wij kopen namelijk auto’s in met gebreken. Zoals voertuigen waarvan de APK is verlopen of de motor kapot is gedraaid. Heeft u een soortgelijke auto waar u geen geld meer aan wilt spenderen? Maak dan gebruik van ons contact formulier. Met het invullen van uw gegevens doen wij u een vrijblijvende sloopauto taxatie. Hiermee kan uw kapotte auto snel en gemakkelijk zijn verkocht.

Autodemontage is milieubewust.

De autosloperij heeft zich de afgelopen jaren erg ontwikkeld. Demontagebedrijven hebben zich geprofessionaliseerd en hebben hun bedrijfsvoering volgens ISO standaarden ingericht. Dit betekent dat elke sloopauto die het demontagebedrijf binnen wordt gebracht volgens een vooraf opgesteld protocol wordt behandeld. Als eerste zullen alle vloeistoffen uit het voertuig worden verwijderd. Dit zijn vaak oliën en vetten die we zeker niet in het milieu terug willen vinden. Hiervoor beschikt de autosloperij over een vloeistof af dat installatie. Zodat binnen tientallen minuten een sloopauto volledig vloeistofvrij gemaakt kan worden.

Niet alleen sloopauto’s worden ingekocht.

Wij kopen zowel sloopauto’s als tweedehands auto’s dan wel APK afgekeurde auto’s. Het kan namelijk heel goed zijn dat uw auto te veel gebreken vertoont waardoor u hoge garagekosten moet betalen. Dit wil natuurlijk nog niet zeggen dat u auto al gedemonteerd hoeft worden. Sommige voertuigen worden dan ook nog verkocht aan de handel dan wel de export. Vaak zijn het auto’s van jongere bouwjaar waardoor deze nog courant in de markt liggen. Ook voor dit soort auto’s doen wij u graag een overnamebod. Afhankelijk van het merk, model en type kunnen de prijzen nog behoorlijk oplopen.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.