Sloopauto verkopen Oud-Beijerland.

Welkom op de website van sloopauto online. Via deze website komt u heel eenvoudig van uw kapotte auto dan wel sloopauto af. Wij zijn erin gespecialiseerd oudere voertuigen op te kopen met verschillende gebreken dan wel een verlopen APK. Bent u in het bezit van een dergelijke auto en heeft u geen zin meer in om nog geld te spenderen aan een kostbare reparatie? Meld dan uw auto online aan via het taxatieformulier.

Gratis ophalen in Oud-beijerland.

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij voor u een kosteloze sloopauto taxatie verrichten. Naast sloopauto’s welke vaak aan het eind van hun technische levensduur zijn kopen wij ook kapotte auto’s in dan wel schadeauto’s. Dit zijn over het algemeen voertuigen van jongere bouwjaar. Wanneer wij samen met u een overnamen prijs zijn overeengekomen zullen we kosteloos een ophaal afspraak met u maken. De auto wordt dan geheel gratis bij u opgehaald zodat u deze niet hoeft te komen brengen.

In het merendeel van de gevallen krijgt u van ons direct contant betaald. Wanneer alle voertuiggegevens, papieren compleet aanwezig zijn zullen wij de auto direct van uw naam af halen. Dit betekent dat u een geldig RDW vrijwaringsbewijs ontvangt zodat u ook uw autoverzekering bij eerstvolgende werkdag kunt stopzetten.

Autosloperij Oud-beijerland.

De auto’s die wij inkopen zijn bestemd voor demontage. Dit betekent dat het voertuig zal worden vernietigd en het kenteken zal worden opgeheven door de RDW. Nadat alle vloeistoffen die in het voertuig zitten zijn verwijderd kan de daadwerkelijke demontage van uw sloopauto beginnen. Wij weten uit ervaring welke onderdelen van de sloopauto wel en niet kunnen worden verkocht. Deze onderdelen zullen worden gedemonteerd in de hoop deze als tweedehands auto-onderdeel nog te kunnen verkopen. Het overgebleven deel van het voertuig zal worden afgevoerd naar een van de shredders in Nederland. Zo dat de metalen op het voertuig zitten kunnen worden hergebruikt.

Toyota sloopauto, export auto

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.