Sloopauto verkopen Kaatsheuvel

Heeft u een oude auto staan in Kaatsheuvel, Tilburg of regio Waalwijk waar u gewoon geen geld meer aan wilt spenderen? Verkoop de auto dan als sloopauto aan het autodemontage bedrijf. Via onze website bent snel en gemakkelijk van uw oude auto af! Wij kopen dagelijks voertuigen in welke mogen worden afgevoerd naar de autosloperij. Vaak zijn het oudere auto’s welke al vele kilometers hebben afgelegd. Ook voertuigen met schade of moeilijke technische mankementen worden bij ons aangeboden. Meestal kunnen wij de eigenaar nog blij maken met een prima vergoeding als wij de auto mogen overnemen.

Bent u ook benieuwd naar hoeveel uw auto nog kan opleveren als u deze aan de autosloperij verkoopt? Maak dan gebruik het aanmeldformulier dat u vindt op deze webpagina. Aan de hand van uw kentekengegevens kunnen wij snel achterhalen wat voor auto u te koop heeft staan. Eventueel nemen wij nog met u contact op zodat wij de technische staat van het voertuig samen met u kunnen bespreken. Vervolgens doen wij u een direct overnamebod waartegen u de auto vandaag nog kunt verkopen.

Autodemontage anno nu.

Vandaag de dag kunnen oudere auto’s voor 95% wordt hergebruikt. Niet alleen het metaal dan wel oud ijzer wat aan het voertuig maar ook kunststoffen en rubber dan wel glas worden volledig hergebruikt. Naast dat de autosloop altijd nog wel enkele onderdelen van de sloopauto kan verkopen heeft het wrak hier ook een waarde. Hierdoor kunnen wij u nog een leuke vergoeding betalen voor uw oude auto indien wij deze van u mogen overnemen.

Schade auto’s te koop gevraagd.

Motorblok schadeautoHet overgrote deel van de voertuigen die de autosloperij worden binnengebracht zijn oudere auto’s. De gemiddelde leeftijd van de sloopauto varieert tussen de 15 en 18 jaar oud. Wanneer u nu een aanrijding heeft gehad met bijvoorbeeld uw acht jaar oude auto en deze niet meer gerepareerd kan worden kan het voor u zeer lucratief zijn deze aan de autosloperij te verkopen. De nog goede onderdelen zijn immers goed te verkopen als tweedehands auto-onderdeel waar door wij u al snel goede inkoopprijs voor uw schadeauto kunnen betalen. Natuurlijk is dit uiteraard afhankelijk van de staat waarin het voertuig zich bevindt daarnaast spellen de uitvoering, het model en de motorisering ook een belangrijke rol.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.