Sloopauto ophalen Roermond, gratis ophaaldienst

Is uw auto kapot? Of is hij gewoon aan vervanging toe? Sloopauto online koopt de sloopauto graag van u. Wij zijn de beste partij voor het inkopen van uw demontage auto. Wij zijn de online specialist in de inkoop van einde levens voertuigen; auto’s die rijp zijn voor de sloop. Middels onze website kunt u uw sloopauto aanbieden aan de milieu bewuste sloperij. Afhankelijk van het merk, model en bouwjaar bepalen wij de waarde van uw auto vaak kunnen wij u nog een goede sloopprijs retour geven. Bel ons op of vul het formulier in zodat u er achter komt wat uw oude auto nog kan opleveren. Al onze biedingen zijn gebaseerd op kosteloos ophalen. Dit betekent dat wij de auto gratis bij u aan huis ophalen. Hiervoor worden dus geen kosten in rekening gebracht. Op locatie bij u aan huis kunnen wij uw sloopauto direct afmelden. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is een compleet kentekenbewijs met tenaamstelling code of demontage code

Uw sloopauto verkopen voor Recycling in Roermond.

CO uitstaat te hoog voor APKVeel onderdelen van uw sloopauto worden weer hergebruikt. Metalen en kunststoffen worden afgevoerd naar erkende verwerkers door geheel Nederland. Momenteel ligt het recycling percentage van oude voertuigen op 95%. Helaas kan nog niet alles worden hergebruikt. De nog bruikbare onderdelen krijgen een tweede leven. Vaak in het buitenland maar ook in het eigen land worden volop tweedehands auto onderdelen verkocht. Gebruikte onderdelen worden gecontroleerd op kwaliteit en werking; het is zelfs mogelijk dat u gebruikte auto onderdelen koop met garantie. Ondanks dat er veel kan worden hergebruikt worden niet alle onderdelen verkocht. Soms duurt het gewoon weg jaren voor dat die ene koplamp een nieuwe eigenaar vindt. Daarbij komt dat veel oudere auto’s niet meer interessant zijn voor de consument! Oudere auto’s zijn vervuilend en verbruiken veel brandstof. Veel particulieren besluiten hierdoor een zuinigere en goedkopere auto te gaan rijden. Mede hierdoor en de als maar strenger wordende milieu maatregen maakt dat onderdelen van oudere auto’s slecht te verkopen zijn. Niet alleen in Roermond maar juist in de grotere steden wil niemand nog een vervuilende oude diesel hebben aan gezien u er niet meer de stad mee in mag! U zal dan wellicht denken dat oudere diesel motoren juist geschikt zijn voor de export naar het buitenland. Soms is dit zeker het geval! Echter worden in veel Oostblok landen de milieu normen ook als maar strenger waardoor ook oudere diesel motoren niet meer welkom zijn!

Uw sloopauto inleveren in Roermond of Swalmen.

Heeft u een sloopauto die u zou willen inleveren om welke reden dan ook. Meldt u auto aan middels het taxatie formulier. Wij bekijken of de auto geschikt is voor demontage en komen bij u terug met een inkoop bod. Vaak een eerlijke handelsprijs na waarde van het gewicht van uw auto plus opslag. Ook kapotte auto’s van jongere bouwjaren kunt u aanbieden. Hiermee bedoelen wij auto’s met een kapotte motor of versnellingsbak. Dit zijn vaak grote technische problemen die niet iedereen nog wil laten repareren. Juist voor auto’s met dit soort mankementen kunnen wij zeker iets betekenen! Natuurlijk zijn ook schadewagens van harte welkom!! Wij zien uw demontage aanvraag graag tegemoet!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.