Sloopauto inkoop Noord-Holland, de snelste ophaaldienst.

Heeft u een oudere auto en heeft u het helemaal gehad met de telkens terugkerende gebreken? Wij van sloopauto-online hebben veel interesse in loop en sloop voertuigen. Wij rijden door heel het land en kopen landelijk auto’s in! Wilt u weten hoeveel uw sloopauto nog waard is? Neem gerust met ons contact op of vul het formulier in! Mochten wij interesse hebben in uw auto dan komen wij snel bij u terug met een eerlijke inkoop prijs. Staat uw auto in de regio Noord-Holland dan komen wij de auto bij u thuis ophalen. Onze chauffeur maakt een afspraak met u voor wanneer het u schikt. Vaak wordt de auto binnen enkele dagen afgevoerd naar de sloperij. Eenmaal aangekomen bij het demontage bedrijf, dient het bedrijf binnen twee weken alle vloeistoffen uit de auto te hebben verwijderend zodat deze niet in de bodem terug kunnen komen. Gevaarlijke stoffen en oliën worden dus direct verwijderd zodat uw sloopauto geen schade aan het milieu kan veroorzaken!

Sloopauto verkopen Noord-Holland.

Een half miljoen kilometer gemaakt Wanneer het vloeistof vrijmaken van de auto heeft plaats gevonden kan de daadwerkelijke demontage beginnen. De bruikbare onderdelen worden genummerd en voorzien van een barcode; Hiermee kan het autodemontage bedrijf snel terug vinden welke onderdelen men zoal in voorraad heeft. Veel oudere onderdelen vinden een nieuw leven op een andere auto. Specifieke onderdelen en motorblokken vinden hun weg naar het buitenland aangezien men daar nog altijd interesse heeft in verouderde auto motoren. Het wagenpark is in derde wereld landen veel ouder dan bij ons. Waardoor daar juist meer behoefte is aan goedkope vervangingsonderdelen van oudere type auto’s en modellen. Voornamelijk merken zoals VW, Opel en Toyota, Mazda zijn in deze landen gewild. Staat uw auto in Alkmaar, of Den Helder dan is ophalen geen enkel probleem. Wij doen u dan ook graag een bod. U kunt er ook voor kiezen om online uw gegevens achter te laten. Onze inkopers bellen u dan terug voor een vrijblijvende sloopauto-taxatie. Heeft u behoefte aan direct contact? Bel dan gerust. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar! Meestal kunnen wij u nog blij maken met een leuke vergoeding voor uw oude auto. Tevens verzorgen wij een kosteloze ophaaldienst bij u aan huis. Daarnaast zal de auto bij overdracht worden gevrijwaard zodat u geen wegenbelasting meer verschuldigd bent. De auto gaat hiermee direct van uw naam af! Bel ons vandaag nog!

Welke auto belanden veel op de sloop?

De gemiddelde technische levensduur van een auto is plus – minus vijftien jaar oud. Op dit momoment zien wij ook dat veel auto’s die medio 98, 99 op de markt zijn gebracht nu voor demontage worden aangeboden. Enkele voorbeelden zijn de Opel Vectra 2.0 DTL of een Opel Astra G nog vaker worden wij benaderd voor een Ford Ka of Ford Focus. Maar de koploper blijft toch wel de Renault Twingo. Deze auto is al van af medio 94, 95 op de markt gebracht en tot medio 2005 geproduceerd wat voor Renault destijds een gigantisch verkoop succes is geweest! Mede hierdoor wordt dit type auto erg veel voor demontage aangeboden! Heeft u een Twingo die gesloopt mag worden? Meld hem dan online aan.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.