Sloopauto ophalen Noord-Brabant, kosteloos ophalen

Ben u bezitter van een auto met verlopen APK? Verwacht u dat een nieuw APK keuringsbewijs u honderden euro’s gaat kosten? Bied uw auto dan vandaag nog aan bij sloopAuto online. Wij kopen landelijk demontage voertuigen in voor verschillende autosloperijen. Hiermee voorkomt u het risico dat u boetes opgelegd krijgt vanuit de RDW want het niet hebben van een geldige APK keuring kan flink in de papieren lopen. Staat uw afgekeurde auto in Noord-Brabant dan kunnen wij de auto gratis ophalen. Het maakt niet in welke woonplaats de auto staat in Roosendaal, Breda, Tilburg, daar kopen wij sloop voertuigen in? Auto’s met technische problemen of een schade’s zijn bij ons van harte welkom. Natuurlijk wordt de wagen bij u aan thuis opgehaald. Het afgesproken bedrag wordt gelijk aan u uitbetaald, daarnaast ontvangt u een vrijwaringsbewijs dat de auto is overgeschreven. Hiermee stopt de motorrijtuigen belasting per eerst volgende werkdag.

Kapotte bedrijfswagen aanbieden.

Uitlaat is afgebrokenBent u eigenaar van een oudere bestelbus of bedrijfswagen dan kunnen wij u blij maken met een goed bod. Afhankelijk van het merk, model en type is er zeer veel vraag naar specifieke onderdelen van bestelbussen. Meld uw auto hier voor online aan. Wij bekijken dan of de auto voor ons interessant is. Is dit het geval dan komen wij snel bij u terug met een inkoop voorstel. Ook bestaat de mogelijkheid om direct telefonisch contact te hebben met een van onze inkopers. Bel gerust het is geheel vrijblijvend.

Ook auto’s die betrokken zijn geweest bij een aanrijding nemen wij graag van u over. Vaak worden relatief jonge voertuigen uit de allrisk verzekering gehaald. Wanneer er zich dan toch een aanrijding voordoet zal u zelf de hoge reparatie kosten moeten voldoen. Meestal is het interessant om uw schade auto aantebieden bij het autodemontage bedrijf. De onderdelen zij courant en kunnen goede worden verkocht. Hierdoor kunt u een hoge prijs ontvangen wat u weer kunt gebruiken bij uw zoektocht naar een leuke occasion!

Auto verkopen aan het buitenland.

Soms kan uw auto nog heel gewild zijn! Niet elke sloopauto hoeft direct gesloopt te worden. Er zijn modellen en type voertuigen die in het buitenland nog erg courant zijn. Meestal zijn dit voor ons Nederlanders al weer verouderde auto’s. Wellicht is uw auto nog geschikt voor de export naar het buitenland. Mocht dit het geval zijn dan kunt u rekenen op een hogere inkoopprijzen als voor demontage. Vaak gaat het hier om auto’s van een Duits merk, bij voorkeur diesels maar ook Toyota’s en Mazda’s willen nog wel eens worden geëxporteerd.

Enkele voorbeelden van auto’s die wij eventueel kunnen exporteren zijn. Toyota Carolla, Volkswagen Golf, Hyundai H200, Maar ook Hyundai Exel

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.