Sloopauto inkoop Middelburg, Gratis ophaaldienst

Woont u in Middelburg of Vlissingen en bent u in het bezit van een schadeauto of een sloopauto. Sloopauto online koopt uw auto, in heel de provincie Zeeland halen wij auto’s op. Het milieu bewuste autodemontage bedrijven is altijd op zoek naar voertuigen met mankementen of gebreken. Het kan zijn dat uw auto niet meer wil starten of omdat de reparatie kosten hoger zijn als de waarde van het voertuig. Uw sloopauto verkopen is dan zo gek nog niet.

Wij helpen u graag van u auto af. Uw kapotte auto is onze boterham! Daarom halen wij in heel Nederland auto’s op voor demontage. De voertuigen worden door een ervaren sloper vloeistof vrij gemaakt en gedemonteerd. Meestal kunnen wij u blij maken met een hoge vergoeding voor uw auto. Hiermee hopen wij dat u afstand doet van de wagen. Dit kom omdat de aanvoer van sloopauto de basis is van de sloperij. Vaak kunnen wij u blij maken met een goed bod geven. Meld uw auto aan zodat wij u een inkoop mogen doen.

De ophaaldienst voert uw auto gratis af.

Hebben wij interesse in uw auto dan nemen wij met u contact op. Natuurlijk kunt u ons ook rechtstreeks benaderen. Wij kunnen u vaak direct een inkoop voorstel doen. Voor ons is het merk, type en motorisering van belang. Deze gegeven kunt u terug vinden op het kenteken bewijs.

Schadeauto aanbieden bij de autosloperij.

Heeft een aanrijding gehadHeeft u geen sloopauto maar bent u wel betrokken geweest bij een aanrijding? Dan hopen wij dat alleen de auto schade heeft gehad! Voor schadevoertuigen kunnen wij vaak een goed inkoop prijs afgeven. De onderdelen van jonge auto’s worden eerder hergebruikt en hoeven niet te worden gerecycled. Meestal zijn de onderdelen ook goed verkoopbaar dit zit u terug in de prijs die wij voor de auto willen betalen.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.