Sloopauto verkopen in provincie Limburg

Wanneer u uw auto wilt verkopen zijn er online tal van mogelijkheden zowel betaald als gratis kunt u een advertentie plaatsen. Verschillende websites bieden u deze mogelijkheid. Daarbij komt dat er genoeg vraag en aanbod is naar gebruikte auto’s in alle soorten en maten. Echter wanneer u een oudere auto heeft zonder APK of een auto met tal van gebreken zal u deze niet makkelijk kunnen verkopen. Soms krijgt u wel biedingen maar dat zijn het nog geen kopers laat staan voor de gewenste verkoopprijs. Zeker wanneer het model auto is verouderd en teveel mankementen vertoont is particulier verkopen niet eenvoudig. Niet gek ook want wie heeft er nu interesse in een sloopauto met al zijn gebreken. Sloopauto-online is de partij die sloopvoertuigen inkoopt voor demontage. Onze autosloperijen hebben altijd interesse in oudere auto’s die bestemd zijn voor recycling. Ook wanneer uw auto in de provincie Limburg staat kunnen wij u nog een eerlijke recycling vergoeding betalen.

BedrijfswagenDoor het online aanbieden van uw auto zullen wij een sloopauto taxatie verrichten. U hoeft hiervoor niet speciaal langs te komen met uw auto. Mochten wij alsnog de auto in levende lijven willen zien dan kunnen wij altijd bij u langs komen. Dit is wel zo makkelijk aangezien een demontage auto niet meer goed zal rijden en soms helemaal niet meer de weg op kan of mag! Besluit u akkoord te gaan met onze vergoeding dan halen wij de auto kosteloos bij u op. Dit is geheel gratis en kost u niets! De auto wordt vervolgens afgemeld bij de RDW zodat u geen vaste laste meer hoeft te betalen.

Heb ik een sloopauto ?

Voordat u uw auto gaat aanbieden voor demontage moet u zich eerst afvragen of uw auto wel echt rijp is voor de sloop. Vaak is dat al snel duidelijk wanneer de motor kapot is gegaan of als u tijdens de jaarlijkse APK keuring wordt geconfronteerd met een erg hoge garage rekening. Vaak zijn de kosten gewoon weg hoger als de dagwaarde van de auto. U kunt dan beter direct op zoek gaan naar een goede occasion. Veel particulieren weten dit als geen ander of hebben helemaal geen zin meer in de auto die al zoveel geld heeft gekost. Hopelijk kunnen wij uw pijn dan iets verzachten door u een eerlijke prijs te betalen voor uw oude auto als onze autosloperij hem mag demonteren.

Verkoop uw auto aan Sloopauto-online.nl

Wij werken niet met taxatietools om u naar onze vestiging te lokken om vervolgens uw auto af te kraken!!! Nee wij verkopen geen lucht. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijke sloop vergoeding wanneer wij uw sloopauto mogen inkopen. Hiervoor halen wij de auto kosteloos bij u aan huis op. U kunt rekenen op een correcte afhandeling en u krijgt contant betaald zoals wij met u hebben afgesproken. De auto melden wij direct af! Vaak zijn sloopauto’s niet meer rijdbaar waardoor het wel zo prettig is dat wij de auto bij u komen ophalen. U hoeft dus niet te gaan hannesen met sleepkabels, dit bespaart u een hoop ellende. Mochten wij behoeften hebben aan meer informatie omtrent uw auto, bijvoorbeeld omdat het een schadeauto is, dan bestaat altijd de mogelijkheid dat u via 0634567272 meer informatie op te vragen.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.