Sloopauto verkopen Hengelo, Gratis ophalen.

Uw auto laten afvoeren door de bergingsdienst? Sloopauto-online is het bergingsbedrijf voor sloop en schade voertuigen. Door onze jaren lange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een landelijke ophaaldienst voor sloopvoertuigen. Middels deze website kunt u online uw auto aanbieden voor demontage. Zo kopen wij sloopauto’s, schadeauto’s en of tweedehandsauto’s in. Het aanbieden kan online maar ook direct telefonisch is ook mogelijk. Zorg er dan voor dat u de juiste gegevens voorhanden heeft zoals merk, model en bouwjaar. Wij kunnen uw auto dan beter taxeren. Wij werken landelijk en kunnen in geheel Nederland auto’s ophalen. U hoeft niet meer moeilijk te doen met de sleepkabel; wij halen de auto kosteloos bij u op!

Motor wordt heetAuto’s hebben niet het eeuwige leven. Op een gegeven moment merkt u dat u meer kosten moet gaan maken dan de auto nog waard is. Uw auto is dan een sloopauto geworden. Wij begrijpen heel goed dat uw geld liever gebruikt voor een goede occasion. Omdat wij altijd op zoek zijn naar oudere kapotte auto voor de autosloperij kunt van ons een leuke recycling vergoeding verwachten voor de auto. Voor schadeauto’s , export wagens worden nog relatief hoge handels prijzen betaald. Vindt u ons bod toereikend dan maken wij met u een afspraak voor het ophalen van uw auto. Hierbij verzorgen wij de complete administratie zodat uw auto keurig wordt afgemeld bij de RDW wij zullen het voertuig dus bij u aan huis vrijwaren!

Hoe werk het verkopen van uw kapotte auto.

Wanneer u uw auto aan ons verkoopt zorgen wij ervoor dat de auto van uw naam afgaat. De administratieve last nemen wij geheel over. Hierna hoeft u geen wegenbelasting meer te betalen voor deze auto. U moet alleen zelf contact opnemen met de verzekeraar om uw autoverzekering stop te zetten of te schorsen. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw situatie.

Bij de verkoop van uw sloop of schadeauto dient u te beschikken over een compleet kentekenbewijs. Immers alleen dan kunnen wij uw auto direct afmelden bij de RDW. U beschikt over een papieren kentekenbewijs inclusief overschrijvingsbewijs of u heeft een kentekencard met een complete tenaamstellingcode. Is dit niet het geval dan kunt u altijd online een demontagecode aanvragen voor uw auto eventueel bestaat er ook de mogelijkheid dat wij dit voor u doen.

De recycling van uw oude auto.

Wanneer uw stukke auto wordt ingekocht door onze autosloperij betekent dit dat wij de auto vakkundig zullen demonteren. De nog bruikbare onderdelen zullen worden gelabeld in de hoop deze nog te verkopen. Het overgrote deel van de auto is niet meer verkoopbaar en zal worden recycled. Oude auto’s kunnen prima worden recycled voornamelijk metalen, maar ook kunststoffen zijn hiervoor geschikt. De auto dient als eerste vloeistof vrij gemaakt te worden. De meeste autodemontage bedrijven beschikken over een vloeistof aftap installatie hiermee worden de verschillende oliën, vetten en het brandstof uit de auto verwijderd. Vervolgens kunnen de onderdelen die nog goed zijn worden gedemonteerd. Wat overblijft is een kale carrosserie welke zal worden fijngemalen tot shredder materiaal. Ook uit het shredder materiaal kunnen verschillende grondstoffen worden hergebruikt. Het scheiden van deze afval stromen gebeurd in de PST-fabriek in Tiel.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.