Sloopauto laten afvoeren in Friesland.

Als u in Leeuwarden woont en in het bezit bent van een sloopauto is dat heel vervelend. Uw auto is kapot of u heeft te horen gekregen dat er hoge onderhoud kosten gemaakt moeten gaan worden. Juist dan kunnen wij u helpen. Auto’s met technische problemen, voertuigen die aan het einde zijn gekomen van de technische levensduur kopen wij op. De autosloperij heeft altijd belangstelling in uw auto. Hiervoor betalen wij u graag een eerlijke restwaarde want uw auto is ons geld waard.

Uw sloopauto verkopen Friesland.

Ford met schade links achterVroeger was het soms moeilijk om uw oude auto in te leveren bij een sloperij. Er werd soms wel eens gedacht dat het geld kost om een oude auto te laten afvoeren. Inmiddels zijn de materialen die in uw auto verwerkt zijn nog zoveel geld waard dat ook wij uw auto kosteloos komen ophalen. Ook dan krijgt u er geld voor terug. Natuurlijk is de waarde van het voertuig volstrekt afhankelijk van het merk, bouwjaar en type voertuig dat u heeft aan te bieden. De prijzen lopen uiteen van 75 euro tot wel 500 euro voor een courante schadeauto met al zijn gebreken.

Ook uw sloopauto’s in Leeuwarden halen wij op. Meld uw auto bij ons aan of bel direct met een van onze inkopers. Vaak kunnen wij u snel of binnen enkele uren een inkoop bod doen. Dit is inclusief ophaalservice zodat u de kapotte auto niet zelf hoeft te komen brengen (dit mag natuurlijk altijd). Naast sloopauto’s die door ouderdom of een verlopen keuring op de sloperij belanden kopen wij ook voertuigen in die kunnen worden geëxporteerd. Niet elke auto kan worden verkocht aan het buitenland want specifieke eisen en uitvoering zijn een must voor de exporthandelaar.

Meest voorkomende sloopauto!

In Nederland worden jaarlijks enkele honderdduizenden auto’s vernietigd. Uit de statistieke blijkt dat de gemiddelde leeftijd van een sloopauto ongeveer vijftien, zestien oud is. Zo belanden rond een bepaalde periode veel van de zelfde auto’s op de sloop. Het verkoop succes van toen is de aanvoer van de autosloperij voor nu. Neem als voorbeeld de Fiat cinquecento dit kleine boodschappen autootje was een goed verkoop succes. Veel van deze auto’s zijn nu echt op, reparatie heeft geen zin meer waardoor de Cinquecento en zijn opvolger de Seicento redelijk vaak voor demontage worden aangeboden.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.