Sloopauto verkopen in Enschede, Kosteloos ophalen.

Heeft u als maar terugkerende problemen met uw auto? Bied hem dan aan via onze website. Wij zijn juist opzoek naar auto’s met technische problemen. Schade of APK verlopen is bij ons geen punt. Vaak worden auto’s rond de gemiddelde leeftijd van dertien jaar niet meer gerepareerd. De kilometerstand is hoog en de kosten voor de reparatie zijn bijna gelijk aan de waarde van de auto. Wanneer uw auto op dit punt is beland kunt u proberen de auto particulier te verkopen. Vaak zonder succes, bijna niemand wil een auto met technische mankementen. Hiervoor bieden wij de oplossing.Afhankelijk van het merk, model en bouwjaar geven wij u een vergoeding voor uw auto. Een goed handelsbod waarmee u verder kunt. Wanneer wij de auto van u mogen overnemen halen wij het voertuig gratis bij u aan huis op. Dit is onderdeel van onze service.

Gebruikte onderdelen, Daarvoor kijk u op de autosloperij.

Volkswagen Golf TDIWanneer de auto rijp is voor de sloop zullen als eerste alle vloeistoffen worden verwijderd. Hierna kunnen de bruikbare onderdelen worden gedemonteerd. Vaak zijn niet alle onderdelen herbruikbaar. Dit kan komen omdat er weinig vraag is of omdat het onderdeel totaal is versleten. De goede onderdelen worden zorgvuldig gecontroleerd op functionaliteit zodat er bij verkoop eventueel nog garantie kan worden gegeven op het tweedehands onderdeel. Niet alle onderdelen worden binnen de grenzen van Nederland verkocht. Vaak ook in andere delen van Europa of daarbuiten. Dit komt omdat de gemiddelde leeftijd van alle auto’s veel jonger is als in een ontwikkelingsland. Juist in andere werelddelen is vraag naar onderdelen van oudere auto’s

Schadeauto aanbieden, Vaak hoge inkoopprijzen.

Niet alleen afkeurde auto’s sloopvoertuigen kopen wij op. Naast oudere auto’s hebben wij meer interesse in schadevoertuigen. Vaak zijn deze van een jonger bouwjaar en de onderdelen zijn dan ook courant en beter, sneller te verkopen. Heeft u een aanrijding gehad en heeft u geen zin om de dure reparatie te laten uitvoeren. Meld uw schadeauto dan aan. Vaak kan de autosloperij u er een hoge vergoeding voor geven.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.