Sloopauto verkopen in Emmen?

Uw auto start niet? Er rammelt van alles ? Uw auto is eigenlijk rijp voor de sloop? Sloopauto-online haalt in geheel Nederland sloopauto’s op ook in Emmen en Klazienaveen worden auto’s opgehaald. Heeft u een auto die niet meer door de APK keuring komt of alleen als u een toren hoge garage rekening betaalt? Wij doen u graag een bod op uw sloopauto. Werkelijke alle type’s en merken auto worden door ons ingekocht. Het maakt niet uit of de auto nu APK is afgekeurd of dat de motor compleet is vastgelopen. Meld uw auto bij ons aan en wij komen bij u terug met een inkoop voorstel. De auto zullen wij kosteloos bij u ophalen.

Wij kopen alle merken auto’s.

Dynamo werkt nietWij zijn altijd op zoek naar voertuigen die geschikt zijn voor demontage. Hiervoor rijden wij heel Nederland door. Het maakt niet uit welk merk auto u heeft. Wij hebben interesse in alle type voertuigen. Wij begrijpen heel goed dat het niet leuk is als uw auto wordt afgekeurd. Hopelijk kunnen wij u blij maken met een goed inkoop voorstel. U kunt uw auto online aanmelden via de website of direct contact opnemen met een van onze inkopers. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen zal een inkoper uw auto taxeren middels een door ons vast gestelde methode. Staat uw auto niet in onze regio dan kunnen wij u alsnog een inkoopvoorstel doen. Wij werken met vaste partners waar door wij in heel het land voertuigen kunnen inkopen. Het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw auto. Uw sloopauto is de aanvoer voor de autosloperij en de bron van onderdelen waar wij hopelijk alsnog wat van kunnen verkopen.

De afhandeling van uw sloopauto.

Wanneer u akkoord gaat met het inkoop bod wordt er een afspraak gemaakt zodat de auto bij u thuis kan worden opgehaald. U ontvangt van de chauffeur het afgesproken bedrag. Dit wordt contant aan u uitbetaald. Wanneer u alle kenteken papieren van de auto heeft over gedragen wordt er direct een vrijwaringsbewijs uitgeschreven. Hiermee is de auto van uw naam af en zal u geen wegenbelasting meer hoeven te betalen voor dit voertuig. U hoeft alleen nog de verzekeraar te contacteren om uw auto verzekering te beëindigen.

Sloopauto of export auto.

Niet elke oude auto is zo ver versleten dan hij moet worden gesloopt. Jaarlijks worden vele duizenden Nederlandse auto’s geëxporteerd. Het kan zo maar zijn dat juist uw auto heel erg goed geschikt is voor de export. Meestal zijn dit diesel auto’s of juist terreinwagens die men in het buitenland zoekt. Vaak oudere auto’s die voor Nederlandse begrippen te zwaar of te vervuilend zijn. Mocht uw auto zeer goed te verkopen zijn voor de export dan kunnen wij u vaak een hogere inkoopprijs geven. Meestal gaat het dan om Duitse diesel auto zoals een Volkswagen maar ook Toyota’s bij voorkeur 4×4 jeeps, terreinauto’s zijn erg populair. Niet alle auto’s zijn geschikt voor het buitenland. Oudere auto’s zijn vervuilend en hebben een hogere Co uitstoot. Steeds meer Oostblok landen leggen beperkingen op voor de invoering van oudere auto’s. Zo moet een gebruikte auto beschikken over een Euro 3 motor wil deze worden toe gelaten in het buitenland. Vaak zijn dat nog redelijke jonge auto’s vanaf bouwjaar 2003 en jonger!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.