Sloopauto laten ophalen in Ede.

Welkom op de website van sloopauto-online. Bij ons komt u alles te weten over autodemontage. Heeft u een sloopauto? Via deze website kunt u online uw voertuig aanbieden voor demontage! Als u het aanvraag formulier invult nemen wij contact met u op en doen wij u een inkoop bod. Vaak kunnen wij u een hoge inkoop prijs geven voor uw oude afgedankte auto! Omdat wij samenwerken met de grootste autosloperijen van Nederland kunnen wij niet alleen een eerlijke prijs betalen voor uw auto maar halen wij de auto ook kosteloos bij u op. Voor ons maakt het niet uit waar uw auto staat; in geheel Nederland kopen wij auto’s op. Wij rekenen geen verborgen kosten de auto wordt gratis opgehaald. Wanneer u instemt met ons bod zorgen wij er voor dat alle administratieve last goed wordt afgehandeld. Uw auto wordt direct betaald en er wordt een geldig vrijwaringsbewijs uitgeschreven. Hiermee bent u verlost van de wegenbelasting en kan u aan uw verzekeraar melden dat de auto van u naam af is.

Sloopauto verkopen Ede.

Auto is rijp voor de sloop, drijfstang lagers kapotWanneer u uw auto bij ons aanbiedt zorgen wij er voor dat de auto op een milieu vriendelijke wijze wordt gedemonteerd. Niet alle auto’s worden gesloopt. Sommige merken en modellen lenen zich uitstekend voor export naar Afrika of andere delen van Europa. Is uw auto geschikt voor export dan krijgt u van ons vaak een hogere inkoopprijs. Heeft uw auto schade, of is hij kapot dan is dat voor ons geen probleem! Juist voor jongere schadeauto’s worden betere inkoopprijzen betaald. Dit kan komen doordat u bij een verkeersongeval betrokken bent geraakt. Maar ook auto’s met technische schade worden ingekocht. Zoals een kapotte motor of defecte automatische versnellingsbak. Meestal zijn de onderdelen van een jongere schade auto goed verkoopbaar want er is immer vol op vraag naar onderdelen van auto’s rond de tien jaar oud. Dit in tegenstelling tot oudere auto’s die juist worden recycled voor de grondstoffen. Dit zijn dan ook de echte sloopauto’s die plus minus 15 t/m 20 jaar oud zijn als ze op de autosloperij worden binnen gebracht. Vaak hopeloos versleten en soms helemaal niet meer rijdend!

Gebruikte sloopauto onderdelen.

Wanneer een sloopauto wordt binnen gebracht bij de sloperij wordt de auto vloeistof vrij gemaakt. Hierna kan het daadwerkelijke demontage proces beginnen. Bumpers en banden worden verwijderd. Accu’s en startmotoren, dynamo’s worden verzameld. Vaak worden deze in grote kratten opgeslagen om te worden afgevoerd naar verwerkers. Zowel de dynamo als de startmotor bevat koper en autoaccu’s zitten vol met lood, beiden Non Ferro metalen zijn zeer geschikt voor recycling en hergebruik. Natuurlijk zal het autodemontage bedrijf nog zoveel mogelijk onderdelen proberen te verkopen echter worden van oudere auto’s steeds minder onderdelen verkocht. Steeds meer particulieren willen geen oudere auto meer hebben vanwege het hoge brandstof verbruik. Daarbij komt dat veel consumenten steeds minder kennis en kunde hebben van hun auto waardoor bijna niemand nog in staat is om zelf aan zijn auto te sleutelen. Je wordt er immers vies van en het is niet altijd even prettig. Vaak is de plaatselijke auto garage dan de beste oplossing. Wilt u uw kapotte auto laten afvoeren naar de autosloperij meld hem dan vandaag nog online aan! Wij komen bij u terug met een eerlijk bod.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.