Sloopauto Doetinchem, Auto verkopen?

Het verkopen van een auto met gebreken is vaak een lastige opgave. Bezit u een auto waarvan de APK is verlopen en heeft u geen zin om de hoge garage rekening te betalen waardoor de auto nog een jaar de weg op mag. Dan doen wij u graag een overname bod. Wij kopen landelijk sloopauto’s in voor de sloperij, in bijna alle merken en type auto’s hebben wij wel interesse. Een grote kans dat wij ook voor uw auto een goede inkoopprijs kunnen af geven. Wanneer u uw auto gegevens achterlaat middels ons taxatie formulier zal een van onze inkopers uw aanvraag behandelen. Al snel merkt u of ons bod aan uw verwachtingen kan voldoen.

Naast oudere auto’s kopen wij ook auto’s op met schade. Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval en is uw auto niet all-risk verzekerd dan is dat heel vervelend. Vaak zal u de reparatie kosten zelf moeten voldoen. Het kan soms zeer interessant zijn uw schade auto aan te bieden voor demontage. Veel onderdelen zijn nog goed verkoopbaar waardoor er een hoge inkoopprijs wordt gegeven.

Uw auto word gratis opgehaald in heel Gelderland.

Ford Mondeo GhiaWanneer wij met u overeenstemming kunnen bereiken over de inkoopprijs halen wij de auto gratis op. Wij zien het als een stukje service; daarbij komt dat het soms wel heel moeilijk is om met een kapotte auto te moeten deelnemen aan het verkeer. Wanneer de auto nog rijd kan het gevaarlijk zijn voor en voor u en uw mede weg gebruikers.

Tweedehands auto-onderdelen.

Niet alles van uw auto kan worden hergebruikt. Veel onderdelen worden gewoon niet verkocht. De onderdelen die wel worden verkocht zijn vaak veel goedkoper als nieuw waardoor het zeer interessant kan zijn om een gebruikt product aan te schaffen. Vaak kan er zelfs garantie worden gegeven waardoor u zeker bent van de werking van het gebruikte onderdeel.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.