Uw sloopauto laten ophalen in Deventer is gratis?

Welkom op onze website. De sloopautosite waar u alles komt te weten voor uw sloopauto. Heeft u een kapotte auto dan doen wij u graag een overname voorstel. U kan uw auto online aanbieden via het rechter aanmeld formulier aanbieden. Onze inkoper zal uw gegevens bekijken en een z’n goed mogelijk bod doen. Natuurlijk is de prijs van uw kapotte auto niet vergelijkbaar met die van een soortgelijke auto zonder gebreken. Wij proberen u altijd een zo goed mogelijk bod te doen op uw auto. Vaak zijn er nog bruikbare onderdelen aan uw auto die goed kunnen worden hergebruikt. Hierdoor kunnen wij u een hoge inkoopprijs geven op uw auto. De onderdelen worden doorverkocht in zowel Nederland als de rest van Europa en daar buiten. Daarnaast zit uw auto vol met metalen die kunnen worden recyclet.

Sloopauto verkopen in Deventer.

De Nederlandse sloperijen beschikken over de juiste vergunningen. Hiermee bent u verzekerd van een milieu vriendelijke demontage van uw auto. Vetten, oliën en andere chemicaliën worden op een correcte wijze verwijderd zodat er geen schade kan worden toegebracht aan de bodem of het milieu.

Gebruikte sloopauto-onderdelen.

Geschikt voor export naar AfrikaAfhankelijk van het type auto dat u aanbied heeft niet elke sloperij interesse. Enkele ondernemingen hebben bewust de keuze gemaakt zich te specialiseren in een bepaald merk. Daarnaast zijn er ook bedrijven die interesse hebben in alle merken of type voertuigen of juist alleen schadeauto’s. Bij sloopauto-online kunt u met alle merken auto’s terecht.

Uw sloopauto laten ophalen is geheel Gratis.

Wanneer wij met u overeenstemming hebben kunnen bereiken over de verkoopprijs wordt de auto kosteloos bij u thuis of op het werk opgehaald. Dit is onderdeel van onze service; wij vinden het namelijk niet verantwoord dat u met een APK afgekeurde auto als nog de openbare weg op gaat.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.