Sloopauto verkopen in Den Bosch?

Sloopauto online hier leest u hoe u snel en goed van uw kapotte auto afkomt. Heeft u een auto die niet meer start ? Js uw APK keuring verlopen? Bij ons kan u terecht met uw kapotte auto. Middels ons aanmeldformulier kunt u online uw auto laten taxeren. Vul uw gegeven in en wij komen bij u terug met een bod op uw auto. Gaat u akkoord dan wordt uw auto kosteloos afgevoerd. Vaak kunnen wij u blij maken met een leuke vergoeding.

Wanneer uw auto wordt gedemonteerd gebeurd dit door een erkend demontage bedrijf wat beschikt over de juiste milieu vergunningen. Omdat wij voertuigen uit geheel Nederland inkopen werken wij samen met gecertificeerd demontage bedrijven die een bod doen op uw auto. U krijgt dus altijd een correcte inkoper aan de deur. Het afgesproken bedrag wordt in contanten aan u voldaan. Tevens ontvangt u een vrijwaringsbewijs zodat u kunt aantonen dat het voertuig niet meer van u is.

U sloopauto aanbieden bij de autosloperij?.

Heel handig z'n busjeUw auto bestaat voor een groot deel uit metaal. Wanneer een sloopauto wordt ingekocht wordt de auto eerst ontdaan van alle vloeistoffen zodat deze niet meer in het milieu terecht kunnen komen. Dit gebeurd middels een speciaal daarvoor gekochte installatie van Seda. Hiermee is de auto in enkele minuten volledig ontdaan van alle vloeistoffen zoals de brandstof maar ook olie en koelvloeistof. Daarnaast zit er in een auto een accu welke zuren bevat en lood. De accu’s worden opgeslagen in speciaal zuur bestendige bak waardoor bij een eventuele lekkage er geen zuur naar buiten kan treden.

Naast demontage auto’s kopen wij ook voertuigen in voor de export. Vaak Jeeps of bestelbussen zijn ondanks een hoge kilometerstand nog zeer gewild in het buitenland. Voor een export auto’s is het niet zo belangrijk of de auto veilig is of voldoende banden profiel heeft. Ook auto’s met technische gebreken worden aan het buitenland verkocht. De eventuele reparatie is daar veel goedkoop omdat de loon kosten veel lager zijn als in Nederland.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.