Sloopauto verkopen in gemeente Assen.

Woont u in Assen en bent u in het bezit van een kapotte auto? Sloopauto-online haalt in heel Nederland sloopvoertuigen op! Het ophalen gebeurd door een ervaren chauffeur die op locatie een origineel vrijwaringsbewijs overhandigd. Natuurlijk gebeurd dit alleen als u akkoord gaat met ons inkoop voorstel. Onze website is bedoeld voor de autobezitter die een auto hebben met gebreken en niet makkelijk verkoopbaar zijn. Is uw auto kapot of APK afgekeurd? Dan doen wij u graag een overname bod. Wij kopen voertuigen in voor tal van demontage bedrijven door heel het land.

U sloopauto heeft voor ons altijd nog een waarde.

Automaat schakelt niet meerDoordat er veel vraag is naar metalen is de oud ijzer prijs de afgelopen jaren goed op koers gebleven. Uw auto bestaat voor een zeer groot deel uit ijzer. Naast ijzer treft u nog een aantal andere metalen aan zoals lood, koper en platina of palladium. Na dat de nog bruikbare delen van uw auto zijn gedemonteerd worden deze metalen naar verwerkers gebracht. Door de hoge metaal prijs is het vaak mogelijk u een goed overname bod te doen op uw sloopauto.

Onze ophaaldienst haal de auto kosteloos op.

Wij halen uw sloopauto altijd op. Onze ervaring leert dat het geen succes is als de auto bezitter met sleepkabel een auto moet afvoeren naar een sloperij. Daarom komen wij de auto bij u thuis ophalen. Mocht uw auto nog rijden, dan is brengen ook mogelijk. Vergeet niet dat het rijden met een APK afgekeurde auto u een bekeuring kan op leveren. Ook afgekeurde auto’s halen wij bij voorkeur ook op.

Wilt u graag weten hoeveel wij nog voor uw auto kunnen betalen. Neem dan contact met ons op of vul het aanmeld-formulier in. De sloopauto inkoper neemt vervolgens met u contact op zodat wij u een gepast voorstel kunnen doen. Gaat u akkoord met ons bod: zorg er dan voor dat u alle kenteken delen van de auto bij de hand heeft wanneer het voertuig word opgehaald. De versoepelt de administratieve afhandeling.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.