Sloopauto verkopen in Almere.

Heeft u een sloopauto waar u van af wilt. Wij van Sloopauto online hebben veel belangstelling in alle modellen sloopauto’s. Wij kopen gericht voertuigen in voor de grootste sloperijen van ons land. Wist u dat u uw oude Kapotte auto niet meer voor niets hoeft in te leveren. Wij doen u graag een goed inkoop voorstel op uw auto. Wanneer u instemt met ons inkoop bedrag dan halen wij de auto kosteloos op. Dit kan bij u thuis zijn, of bij een bergingsbedrijf waar de auto is heen gebracht.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de afhandeling. Als u zorgt dat u een compleet kenteken bewijs kunt overhandigen inclusief het overschrijvingsbewijs, dan kunnen wij u een vrijwaringsbewijs uitschrijven. Hierna bent u geen eigenaar meer van het voertuig en verlost van de vaste lasten. Het is immers zonde van uw geld om belasting te betalen voor een auto waar u geen gebruik meer van kunt maken.

Ook schadevoertuigen, schadeauto’s kopen wij op.

 De sport auto van toenNaast het grote aantal demontage voertuigen die worden gesloopt voor het oude ijzer, kopen wij ook schadeauto’s in. Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval dan is dat al vervelend genoeg. Hopelijk bent u er alleen met een paar kleerscheuren van afgekomen. Vaak worden auto’s van af drie jaar oud niet meer allrisk verzekerd waardoor een grote schade, flink in de papieren kan lopen. Wij hebben veel belangstelling in uw auto en geven u graag een hoge vergoeding. De onderdelen van jongere voertuigen worden nog wel verkocht en worden niet gerecycled. Uw schade auto is de aanvoer van kwaliteitsonderdelen voor het demontage bedrijf. Want nieuw kan altijd nog!

Wilt u van uw sloopauto af. Meldt uw auto dan aan op onze website; Wij nemen dan met u contact op en doen u een gericht overname voorstel.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.