Sloopauto verkopen Almelo.

Heeft u een probleem met uw auto? Wilt u uw auto inleveren bij de autosloperij? Dan zou het leuk zijn als uw oude auto nog wat opbracht. Via onze website kunt u uw auto aanbieden! Wij kopen landelijk auto’s in voor demontage, auto export en of de schadeauto handelaar. Wanneer u online uw gegevens achter laat zullen wij voor u een sloopauto-taxatie verrichten. Naast de mankementen van de auto is het merk en bouwjaar van groot belang. Wij bekijken aan de hand van uw kenteken wat voor auto u heeft te verkopen. Middels een door ons opgestelde taxatie procedure komen wij bij u terug met een direct bod. Mochten wij tot een overeenkomst met u kunnen komen dan zullen wij de auto kosteloos bij u afvoeren. U kunt daarbij rekenen op een correcte afhandeling en geldige RDW vrijwaringsbewijs.

De vernietiging van uw oude auto!

Veel oudere auto’s worden gesloopt voor het oud ijzer. Uw auto bestaat voor het overgrote deel uit metaal, maar daarnaast bevinden zich ook kunststoffen en wolfraam in de auto. Helaas is dit voor het overgrote deel afval en kan het niet worden hergebruikt. Mocht u uw sloopauto aan ons willen verkopen dan houden wij er altijd rekening mee dat het voertuig bij u moet wordt opgehaald. Vaak is er zoveel kapot dat brengen geen optie is. Is uw auto APK afgekeurd dan mag u er niet meer mee op de openbare weg rijden anders riskeert u een hoge boete.

De bekeuring voor auto’s zonder APK is hoog!

Skoda VoorschadeVaak worden wij gebeld met de vraag of wij zo snel mogelijk de auto willen komen ophalen. Dit komt omdat de RDW steekproefsgewijs controleert of uw auto wel voldoet aan de APK keuringsplicht. Heeft u een auto voor de deur staan waar al enige tijd de APK keuring van is verlopen. Pas dan goed op! U loopt het risico op een hoge boete. Vandaag de dag controleren verschillende servers het gehele wagenpark op een geldige APK. Is de APK verloop datum met meer als twee maanden overschreden, dan kunt u er bijna van uitgaan dat er binnen kort een boete op de deurmat valt!

Gratis ophalen in de regio Almelo.

Kan uw auto niet meer voor of achter uit? Is uw auto niet meer rijd baar? Ook in Almelo kunnen wij uw sloopauto ophalen. Het afvoeren van uw oude auto kost u niets! Er wordt nog wel eens gedacht dat u op eigen houtje de sloopauto moet weg brengen naar de sloperij. Voor veel mensen is dit een enorm probleem. Zeker wanneer de auto niet meer kan rijden. Vandaar dat wij de auto bij u aan huis zullen ophalen. Aangezien sloopauto’s vaak te ver zijn versleten en niet meer aan het verkeer kan deelnemen doen wij dit graag voor u. Mocht u de auto toch willen brengen omdat hij nog goed rijdt en over enkele dagen keuring beschikt dan is dat uiteraard mogelijk!

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.