Sloopauto verkopen Alkmaar, kosteloos ophalen.

Wanneer uw auto het heeft begeven is dat heel vervelend. Vaak betekent dit dat u op zoek moet naar een ander vervoersmiddel. Dat is niet leuk want het leven is al duur genoeg. Maar wist u dat er ook auto bedrijven zijn die uw sloopauto gratis komen ophalen op locatie en daar ook nog een eerlijke vergoeding voor willen betalen. Middels deze website kunt u uw auto aanmelden. Wij komen dan bij u terug met een inkoopvoorstel op uw kapotte auto. Staat de auto in Alkmaar of in Zaandam dan halen wij de auto gratis op! Uw sloopauto is de aanvoer voor onze autosloperij, wij kunnen uw auto op zorgvuldige wijze demonteren en weten op een winstgevende wijze de juiste onderdelen, materialen te verkopen. Hierdoor betalen wij nog een leuke vergoeding voor uw oude kapotte sloopauto!

Sloopauto verkopen in provincie Noord-Holland.

Doordat wij al jaren lang ervaring hebben in sloop, en demontage van voertuigen kunnen wij u snel vertellen wat uw auto waard is. Vaak krijgt u voor een echte sloopauto een vergoeding die gelijk is aan de oud ijzer prijs plus toeslag. De prijs is sterk afhankelijk van wat voor auto u wilt verkopen. Natuurlijk zijn Mercedes onderdelen meer waard als die van een Ford of Opel. Maar wellicht zijn de onderdelen van uw Opel veel beter te verkopen omdat daar juist veel vraag naar is. Naast de afzet in Nederland worden nog steeds veel motoren geëxporteerd. Niet in alle werelddelen is het wagenpark zo jong als hier daarbij kennen sommige landen nog geen Co2 zone waardoor er gewoon met vervuilende auto’s gereden kan blijven worden.

Niet alleen sloopvoertuigen worden ingekocht.

Naast de reguliere demontagevoertuigen die aan het einde van de technische levensduur zijn kopen wij ook schadeauto’s en exportauto’s in. Voor de export worden voornamelijk terreinvoertuigen en bestelbussen ingekocht. Ook al is een bedrijfswagen nog zo oud, grote kans dat deze een tweede leven krijgt in het buitenland, al zijn het alleen maar de onderdelen. Hierdoor kunnen wij u een betere prijs geven als onze concurrent wat uw portemonnee ten goede komt. Meldt uw auto vandaag nog aan middels het online taxatie formulier! Dan komen wij snel bij u terug met een inkoopvoorstel.

Verkoopt u uw sloopauto aan ons dan kunt u rekenen op een prima service en een kosteloos transport naar de sloperij. Tevens zullen wij uw auto direct afmelden bij de RDW zodat u geen motorrijtuigen belasting meer verschuldigd bent voor dit voertuig. Hiervoor is noodzakelijk dat u beschikt over een compleet kenteken bewijs inclusief een geldige tenaamstellingscode dan wel demontagecode.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.