Sloopauto inkoop Oosterhout

U wilt van uw auto af? Maar uw auto heeft dusdanig veel gebreken dat u deze niet meer particulier durft te verkopen? Neem dan contact op. Wij kopen voertuig in voor de autosloperijen kunnen ook voor sloopauto’s nog een leuke vergoeding betalen. Wij kopen niet alleen eindelevensvoertuig maar ook tweedehands auto’s dan wel APK afgekeurde auto’s, maar ook oldtimers en verschillende type GTI’s worden door ons ingekocht. Vaak kunnen wij van uw voertuig altijd nog wel enkele onderdelen verkopen waardoor wij u een goede vergoeding kunnen geven wanneer de auto mag worden verkocht aan het autodemontage bedrijf.

Uw sloopauto aanbieden in Oosterhout?

TDI 130PKDoor gebruik te maken van ons contact formulier op de website kunt u geheel vrijblijvend uw sloopauto laten taxeren. Onze inkopers bekijken aan de hand van uw kentekengegevens middels een kentekencheck wat voor voertuig u in de verkoop heeft. Vaak nemen wij nog even met u contact op om het voertuig samen met u en de gebreken met u te bespreken. Vaak kunnen wij u dan direct een overnamebod doen. Naast dat wij u nog kunnen betalen voor uw auto verzorgt onze sloopauto-ophaaldienst kosteloos het transport van de auto van uw woonhuis naar de autosloperij. Tevens zal de administratieve afhandeling direct plaatsvinden. Wanneer het complete kentekenbewijs aanwezig is zal de chauffeur u direct een vrijwaringsbewijs uitschrijven zodat u bij eerstvolgende werkdag geen motorrijtuigenbelasting meer betaalt. U hoeft alleen nog maar uw verzekeraar te contacteren en hem te melden dat u auto is verkocht. Natuurlijk is het afhankelijk van uw situatie of u de autoverzekering stopzet dan wel opschort. Het overgrote deel van de voertuigen die wij inkopen zijn sloopauto’s. Dit zijn auto welke daadwerkelijk aan het einde zijn van hun technische levens duur. De auto start niet meer of er zijn zoveel gebreken dat repareren nog wel kan meer teveel geld kost. Uiteraard kopen wij ook jongeren voertuigen in. Vaak voor hogere prijzen omdat de onderdelen dan wel de auto nog meer waard is. Dit kunnen kapotteautos zijn met technisch problemen maar ook voertuigen met schade kunnen door ons worden ingekocht.

Gebruikte onderdelen zoeken.

Ons motto is: nieuw kan altijd nog. Via het autodemontage bedrijf kunt u heel goed gebruikte onderdelen kopen voor uw auto. Vaak zijn deze onderdelen vele malen goedkoper dat wanneer u deze nieuw via het dealerkanaal aanschaft. Natuurlijk zijn het geen vervangingsonderdelen die via de autosloperij worden verkocht. Vaak betreft het uitlaten, schokdempers, tweedehands autobanden maar ook de startmotoren en dynamo’s. Door gebruik te maken van gebruikte auto-onderdelen kunt u veel geld besparen aangezien de prijzen vele malen goedkoper zijn als dat u het nieuw aanschaft via het dealer kanaal.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.