Sloopauto inkoop Harderwijk.

Ook wanneer u in Harderwijk woonachtig bent kunt u van onze dienstverlening gebruik maken. Via deze website willen wij duidelijk maken dat wij altijd op zoek zijn naar sloopauto’s. Dit kunnen auto’s zijn van alle leeftijden, oldtimers of voertuigen met meerdere technische gebreken. Het komt dus ook voor dat wij auto’s inkopen waarvan de motor kapot is gegaan of de APK al een langere periode is verlopen. Wanneer u in het bezit bent van een dergelijke auto met meerdere technische problemen bent u bij ons aan het juist adres.

Plaatsnaam bortjeVaak kunnen wij u nog een leuke restwaardevergoeding betalen voor uw oude auto. Dit komt omdat de autosloperij de nog bruikbare onderdelen als tweedehands auto-onderdeel kan verkopen. Natuurlijk is de waarde van uw auto afhankelijk van verschillende factoren. Vaak is de leeftijd van de auto van groot belang. De onderdelen van courante en gewilde merken zijn immers voor ons beter te verkopen dan voor ouderen demontagevoertuigen waar niemand nog interesse in heeft. Mede hierdoor vragen wij om het kenteken van uw auto achter te laten. Aan de hand van een kentekencheck kunnen wij vaststellen wat voor voertuig het gaat en welke motorisering de auto heeft. Dit is voor ons van groot belang want hiermee kunnen wij direct vaststellen welke onderdelen van de sloopauto nog wel en niet kunnen worden verkocht. De waarde die wij nog voor uw auto kunnen betalen is dus afhankelijk van verschillende factoren en zal niet een op een gelijk zijn.

Afvoeren oude kapotte auto.

De autosloperij heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Professionalisering in de branche heeft ervoor gezorgd dat ook service hoog in het vaandel staat. Hierdoor hoeft u de sloopauto niet meer te komen brengen naar de autosloperij. Onze autosloperij verzorgt een kosteloze sloopauto ophaaldienst wanneer u uw sloopauto aan ons verkoopt. Dit betekent dat wij geheel kosteloos, gratis de auto bij u komen ophalen. Uiteraard zullen wij bij de overdracht van het voertuig alle administratieve last welke hiermee gepaard gaat direct afhandelen. Dit betekent dat de auto vaak direct is verkocht en u in alle rust op zoek kunt gaan naar een vervangend vervoermiddel dat bij uw situatie past.

Schadeauto’s gevraagd.

Ondanks dat een schadeauto ook voor demontage op de autosloperij beland is een schadeauto voor het demontagebedrijf erg gewild. Dit komt omdat schadevoertuigen plotseling onherstelbaar zijn beschadigd en niet meer gerepareerd kunnen worden. De schadeauto is vaak nog niet zo oud waardoor de onderdelen die op het voertuig zitten prima als tweedehands auto onderdeel kunnen worden verkocht. De vraag naar jonge courante tweedehands auto-onderdelen voor een prima prijs is dan ook erg groot. Mede hierdoor kunnen voor schadeauto’s met erg veel gebreken, deuken krassen of ontplofte airbags nog hoge inkoop rijzen worden betaald.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.