Sloopauto verkopen Best

Bent u zoekende naar een sloperij in Best welke uw oude auto kan afvoeren. Helaas hebben auto’s niet eeuwige leven; op een gegeven moment ontstaan er dusdanig veel gebreken waardoor het repareren van de auto meer geld kost dan dat het u oplevert. U kunt natuurlijk besluiten de auto zelf te gaan repareren met gebruikte onderdelen. Helaas is niet iedereen even handig en beschikt niet iedereen over het juiste gereedschap en de twee rechterhanden die hiervoor noodzakelijk zijn. Als u dan bij het garagebedrijf komt krijgt u al snel te horen dat het repareren van de auto u een behoorlijke zak met geld gaat kosten. Vaak is direct verkopen aan de autosloperij dan zo gek nog niet. U bent in een keer verlost van de auto en betaalt dus geen vaste lasten meer. Daarnaast kunt u altijd nog een vergoeding ontvangen voor de auto zodat u er ook nog iets aan overhoudt.

Sloopauto demontage.

Kofferbak vol onderdelenDe sloopauto welke de autosloperij wordt binnengebracht heeft vaak verschillende gebreken. Dit wil niet zeggen dat alle onderdelen aan de auto kapot zijn. Het kan namelijk heel goed zijn dat de versnellingsbak of de motor het heeft begeven. Het vervangen van de motor of de versnellingsbak is een kostbare aangelegenheid en vraagt vaak vele arbeidsuren. Maar een voertuig met een kapotte motor kan nog beschikken over vier zeer goede banden met nog een behoorlijk profiel. De autosloperij zal proberen deze banden als tweedehands autoband te verkopen. Doordat er nog goede onderdelen op uw auto zitten welke verkocht kunnen worden is de autosloperij bereid u een vergoeding te geven wanneer zij uw auto mogen overnemen. Wilt u ook weten hoeveel wij voor uw sloopauto kunnen betalen maak dan gebruik van ons contact formulier. Aan de hand van uw gegevens doen wij een kentekencheck waardoor wij het merktype en model kunnen vaststellen. Vaak weten wij aan de hand van deze gegevens welke onderdelen van het voertuig nog verkocht kunnen worden. Onze inkopers nemen vervolgens contact met u op zodat wij samen met u gebreken kunnen bespreken. Vaak doen wij u dan ook een direct overnamebod waartegen u de sloopauto vandaag nog kunt verkopen.

Kosteloos afvoeren naar de sloperij.

Verkoopt u uw sloopauto, schade-auto aan ons dan verzorgen wij kosteloos het transport van uw huis naar het autodemontage bedrijf. De auto kan dan op werkdagen en op zaterdagen bij u worden opgehaald. Belangrijk is dat het voertuig dat u aanbiedt rollend is. Aangezien het voertuig anders met een kraan moet worden weg getakeld wat voor ons niet wenselijk is. Tevens moet u beschikken over het compleet kentekenbewijs zodat dit de administratieve afhandeling versoepelt. Hiermee kunnen wij namelijk uw auto direct afmelden bij de RDW en betaalt u bij eerstvolgende werkdag geen wegenbelasting.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.