Sloopauto berging Loon op Zand

Wanneer de apk keurmeester tijdens de jaarlijkse apk-keuring heeft moeten vaststellen dat uw auto zeer te veel mankementen vertoont is dit vaak een erg negatief bericht. Natuurlijk valt alles nog te repareren maar de vraag is echter hoeveel u dit gaat kosten. In veel gevallen is reparatie niet meer rendabel. De auto direct verkopen aan de autosloper is vaak het voordeligste alternatief. Want particulieren kopen bijna geen APK afgekeurde auto’s met volop gebreken.

Wanneer u de sloopauto aan de autosloperij verkoopt bent u in één keer van uw probleem verlost. U betaalt geen vaste lasten meer voor de kapotte auto. Daarnaast kunt u rustig op uw gemak gaan zoeken naar een vervangende occasion of misschien wel een compleet nieuwe auto. Het autodemontage bedrijf zal u nog een recycling vergoeding geven voor het voertuig. Natuurlijk zijn dit handelsprijzen die zijn gebaseerd ijzerwaarde plus opslag. Uiteraard is van groot belang wat voor auto u te koop heeft. Courantere modellen waarvan de onderdelen nog erg gewild zijn zullen eerder voor hoge prijzen worden ingekocht als voertuigen die wij dagelijks krijgen aangeboden.

Gratis afgevoerd, kosteloos opgehaald.

Via onze website kunt u heel gemakkelijk snel een direct bod ontvangen op uw sloopauto. Vul het aanvraagformulier in of laat hier uw gegevens achter zodat wij kunnen vaststellen wat voor auto u wil laten demonteren. Onze inkopers bekijken continu de aanvragen die op onze website worden ingevuld. Vaak nemen wij direct met u contact op om uw de auto met u te bespreken. Zo hebben wij snel een goed beeld van de staat waarin uw auto zich bevindt. Dit kan een schadeauto zijn of dan wel een APK afgekeurde auto met tal van kleine mankementen. Maar ook voertuigen met kapotte motoren dan wel versleten versnellingsbakken worden door ons ingekocht. Nadat wij samen met u overeenstemming hebben bereikt over de inkoopprijs zullen wij een ophaal afspraak met u inplannen zodat de auto kan worden afgevoerd in Loon op Zand richting de sloperij. Het is heel belangrijk dat u beschikt over het complete kentekenbewijs of wel een RDW kentekencard met bijbehorende tenaamstellingcode. Hiermee is het voertuig direct van naam afgeschreven en is hij daadwerkelijk verkocht. U heeft dan ook geen omkijken meer naar het voertuig. De vaste lasten zoals motorrijtuigenbelasting stoppen bij eerstvolgende werkdag. Het enigste wat u zelf moeten doen is uw verzekeringsagent hiervan op de hoogte stellen zodat u ook hiervoor geen premie meer betaalt.

sloopauto's twee hoog

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.