Wij zijn jouw schadeauto expert

Wij van sloopauto-online.nl doen veel meer dan het op vakkundige wijze demonteren van jouw auto. Zo zijn we ook specialist als het gaat om de schadeauto. We kopen graag jouw schadeauto in zoals we ook schadeauto’s verkopen. Daarmee zijn we (en dat met nog tal van andere diensten die we je aan kunnen bieden) een zeer complete onderneming. Belangrijk binnen alles wat we doen als expert in de schadeauto is de aandacht die we steeds hebben voor het milieu en de planeet. We proberen onze footprint steeds zo beperkt mogelijk te houden en voldoen met liefde aan de strengste milieueisen zoals die tegenwoordig gelden. Je kunt ons als specialist in de schadeauto beslist omschrijven als een zeer veelzijdige onderneming. Want behalve dat we wel raad weten met jouw schadeauto, kunnen wij je op nog heel veel meer vlakken op jouw wenken bedienen.

Als specialist in de schadeauto hebben we de wereld om ons heen zien veranderen

Als specialist in de schadeauto hebben we de wereld om ons heen zien veranderen. Er zijn steeds strengere regels voor onze bedrijfstak opgesteld en daarin zijn we nadrukkelijk meegegroeid. Sterker nog; we hebben deze strenge regels en wetten omarmd. Zelfs met de strengste regels zoals die gelden nemen we eigenlijk geen genoegen. We proberen namelijk zelf om de eigen lat wat betreft de milieuaspecten steeds hoger te leggen.

We onderzoeken nieuwe manieren van werken die nog milieuvriendelijker zijn zoals we ook steeds kijken op welke manier we als specialist in de schadeauto de klant nog beter van dienst kunnen zijn. Dit doen we door steeds innovatief te zijn. Mooi voorbeeld van innovatie zijn wel de ultra moderne autodemontage hallen, die speciaal geprepareerd zijn om de schadeauto op zo vakkundig mogelijke wijze te demonteren. Steeds proberen we de impact op onze omgeving zo klein mogelijk te houden.

Wij komen jouw schadeauto gratis en voor niets bij je thuis halen

Mocht je een sloopauto of een schadeauto hebben waarvan je graag af wilt, dan kunnen wij je in alle gevallen helpen. Je kunt de schadeauto namelijk geheel gratis via onze website aanbieden. Dat is niet ingewikkeld. Je voert behalve jouw eigen gegevens de gegevens van de auto in. We kijken als specialist in de schadeauto vervolgens naar je auto en komen vervolgens al vrij snel met een bod. Bij ons kun je rekenen op een altijd zeer scherp bod en krijg je altijd een eerlijke en reële prijs voor de schadeauto. Ben je akkoord met ons voorstel, dan komen we de auto gratis bij je halen. Over service gesproken!

Het is belangrijk om in het bezit te komen van een RDW vrijwaringsbewijs

Als een van onze specialisten bij jou komt om de schadeauto te halen, dan worden de zaken meteen afgewikkeld. Dat betekent dus dat je meteen je geld voor de auto krijgt en ook dat je in het bezit komt van het belangrijke vrijwaringsbewijs van het RDW. Het is voor jou als verkoper van de schadeauto uitermate belangrijk dat je dit bewijs in handen krijgt. Met dit document kun je namelijk altijd aantonen dat het kenteken van de auto niet langer op jouw naam staat. Belangrijk, want zonder bewijs kun je nog steeds aansprakelijk gehouden worden voor de belasting en de verzekering bijvoorbeeld.

Ook kun je bekeuringen die iemand anders met de auto zou maken op jouw deurmat verwachten. En dat is wel het laatste wat je wilt natuurlijk. Omdat wij een door het RDW erkende onderneming zijn, mogen wij zelf een dergelijk vrijwaringsbewijs uitschrijven. Daarmee ben je dus meteen van alle verantwoordelijkheden van de auto af. En dat is precies wat je wenst.

Verstandig om ons aanbod aan schadeauto’s regelmatig te checken

Als we in het bezit komen van een schadeauto, dan kunnen we een aantal dingen met de auto doen. Zo vind je bij ons een steeds wisselend aanbod van schadeauto’s die we te koop aanbieden. Ideaal als je graag een auto wilt opknappen of als je een auto zoekt voor specifieke onderdelen natuurlijk. Omdat het aanbod aan schadeauto’s steeds wisselend is, is het belangrijk om ons aanbod regelmatig eens te bekijken. We bieden de schadeauto van alle merken en alle types en uiteraard ook van verschillende bouwjaren. Ons aanbod kun je dus beslist zeer divers noemen.

Nergens anders worden auto’s op een zo deskundige wijze gedemonteerd

Als we besluiten de auto niet te koop aan te bieden, dan wordt de schadeauto in een van onze moderne demontage hallen gemonteerd. Dit gebeurt op een zeer geavanceerde wijze. In eerste instantie wordt de vloeistof uit de auto gehaald en opgevangen in speciale tanks. Vervolgens wordt de auto minutieus gestript. De nog te gebruiken onderdelen krijgen een plaats in ons magazijn. Wat er uiteindelijk van de schadeauto overblijft is zeer gering. Dit past met gemak in een kleine doos of in een boodschappentas. Door de nog bruikbare onderdelen opnieuw aan te bieden, geven we ze dus een tweede leven. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten.

Ten eerste voorkomen we dat de afvalberg die al zo groot is nog groter wordt en aan de andere kant stellen we mensen in staat om tegen zeer aantrekkelijke prijzen in het bezit te komen van nog uitstekende onderdelen. Dat de onderdelen nog in goede staat verkeren wordt wel duidelijk uit het feit dat we standaard drie jaar garantie op deze onderdelen bieden.

Je kunt zeer gemakkelijk zoeken naar het door jou gewenste auto onderdeel

Ook het zoeken van de geschikte onderdelen is bij ons als specialist in de schadeauto gemakkelijk, zoals dat dus ook geldt voor het aanbieden van een schadeauto. Zoek je een bepaald onderdeel, dan kun je dit doen door het invoeren van het kenteken van de auto. Daarnaast is het eveneens mogelijk om gewoon op merk en type auto te zoeken. Standaard hebben we duizenden en duizenden onderdelen op voorraad. Het moet dus al raar lopen wil daar niet precies het onderdeel bij zitten wat jij zoekt.

Ook wat betreft onderdelen is er steeds sprake van een wisselend aanbod. Ook nu is en blijft het dus de moeite waard om het aanbod te checken. Want wat er nu niet is, kan er morgen of volgende week bijvoorbeeld wel zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor het aanbod schadeauto’s

Wij kunnen je als specialist in de schadeauto ook helpen bij de im– en export van auto’s

Behalve als specialist in de schadeauto zijn we dat ook op het gebied van importeren en exporteren van auto’s. Bij im- en export komt nogal wat kijken. Zo dien je altijd te beschikken over de juiste documenten voor de douane en krijg je te maken met de al eerder genoemde vrijwaringsbewijzen. In dat opzicht kunnen we je volledig ontzorgen. Wij weten welke douanedocumenten noodzakelijk zijn en hoe het precies zit met de vrijwaringsbewijzen.

Je kunt bij ons ook altijd een betrouwbare occasion kopen

Je koopt bij ons ook prima tweedehands auto’s. Daarmee laten we dus nadrukkelijk zien meer dan alleen specialist in de schadeauto te zijn. Bij ons koop je een zeer betrouwbare auto. En dat van alle merken en uit verschillende bouwjaren. Over veelzijdigheid gesproken; ondertussen gelden we als specialist in de schadeauto en het demonteren van auto’s. Ondertussen echter, mogen we ons ook al specialist in de demontage van de elektrische auto noemen. Het demonteren van elektrische voertuigen vraagt extra kennis van zaken. Wij beschikken daar over en dat geldt zeker voor een onderdeel van de batterij.

Het is verstandig om zaken te doen met een door het RDW erkende onderneming

We zijn als specialist in de schadeauto met de jaren enorm gegroeid. Want er is de afgelopen jaren nogal wat veranderd voor sloperijen en specialisten in de schadeauto. In de jaren negentig van de vorige eeuw waren er rond de 2500 sloperijen in ons land. De overheid was er destijds alles aan gelegen dat aantal terug te dringen, vooral vanwege de milieuaspecten. In die opzet slaagde de overheid met vlag en wimpel. Al in 2015 lag het aantal sloperijen nog op 700. Het merendeel van deze sloperijen zijn erkend door het RDW.

Wij zijn daar als specialist in de schadeauto één van. Het zegt zeker iets dat je te maken hebt met een RDW erkende onderneming. Dan weet je dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare partner en dat je zoals gesteld te maken hebt met een onderneming die je altijd snel in het bezit kan stellen van vrijwaringsbewijzen.

We leggen als specialist in de schadeauto de lat elke dag opnieuw een stukje hoger

We zijn als specialist in de schadeauto nog lang niet klaar. Hoewel de eisen die aan ons als specialist in de schadeauto gesteld worden al behoorlijk streng zijn, denken we elke dag opnieuw na over manieren om ons werk nog beter te kunnen doen en om nog vriendelijker te zijn voor milieu en planeet. We leggen de lat wat dat betreft elke dag opnieuw een stukje hoger. We hebben de strengste milieueisen omarmd en willen graag nog meer doen. Daarnaast is klanttevredenheid een kernwaarde van onze onderneming. We willen elke klant voor de volle honderd procent tevreden stellen en gezien het groeiende aantal klanten lijken we heel aardig in die opzet te slagen.

Verstandig om jouw schadeauto juist aan ons te verkopen

Het is altijd verstandig om jouw schadeauto aan ons te verkopen. Omdat wij als specialist in de schadeauto de auto’s vakkundig demonteren en de onderdelen een tweede leven geven, betalen we altijd een prima prijs voor jouw schadeauto. Je krijgt meer geld dan wanneer jij de schadeauto gebruikt als inruilauto voor de aankoop van een andere auto bijvoorbeeld.

Daarnaast zijn we een onderneming die de klant altijd op een zo goed mogelijke manier probeert te ontzorgen. Dat doen we op administratief vlak bijvoorbeeld, maar doen we ook in onze adviserende rol. Je kunt bij vragen altijd een beroep doen op een van onze gespecialiseerde medewerkers. Zij kunnen je altijd de juiste weg wijzen.

Het is zeer verstandig om onze website steeds in de gaten te blijven houden

Bij alle diensten die we aanbieden, is sprake van een bepaalde dynamiek. Zoek je een schadeauto, een betrouwbare occasion of onderdelen, dan krijg je altijd te maken met een wisselend aanbod namelijk. Juist om die reden is het zo verstandig om ons aanbod steeds scherp in de gaten te houden. Je kunt ook bij ons aangeven wat je specifiek zoekt. Wij zoeken dan gewoon met je mee. En als we een onderdeel in ons bezit krijgen, dan zoeken we zo snel mogelijk contact. Op die manier kom je dus alsnog in het bezit van het gezochte onderdeel. En dat dus tegen een altijd zeer aantrekkelijke prijs.

Wij zorgen ervoor dat de afvalberg niet nog groter wordt

En zo zijn er heel erg veel redenen waarom je juist zaken met ons doet. Wij hebben onze zaken prima voor elkaar en zijn een RDW erkende onderneming. We denken met je mee, kunnen je ontzorgen en zorgen dat we de footprint voor milieu en planeet zo klein mogelijk houden. Zeker dat laatste is in de huidige wereld geen overbodige luxe. De afvalberg wordt steeds groter en groter. Mooi dat wij er in elk geval alles aan doen om die afvalberg niet verder te laten groeien en zo weinig mogelijk impact te maken op de planeet waarop we leven. We denken dus nadrukkelijk verder dan alleen aan de schadeauto.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.


  Ik accepteer de algemene voorwaarden

   Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

  Onderdelen zoeken

  Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

  Stap 1

  Bel ons voor
  een afspraak
  en wij komen
  wanneer het u
  uit komt.

  Stap 2

  Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

  Stap 3

  Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.