Schadeauto, Sloopauto verkopen Halsteren.

Staat uw auto al enige tijd stil in Halsteren? Vaak worden oudere auto’s stilgezet wanneer er gebreken ontstaan of de APK al enige tijd is verlopen. U kunt uw sloopauto niet zomaar stilzetten zeker niet nadat deze net APK is afgekeurd. Want de overheid controleert u op het hebben een geldige apk-keuring op uw auto. Heeft u deze al enige tijd niet dan loopt u het risico dat u zomaar een bekeuring op de deurmat aantreft. Om dit te voorkomen kunt u voorzorgsmaatregelen nemen door de auto tijdelijk te schorsen. Dit betekent wel dat de auto niet meer op de openbare weg mag staan dus bijvoorbeeld ergens in een stalling. Helaas heeft niet iedereen deze mogelijkheden tot hun beschikking. Direct verkopen aan de autosloperij is dan zo gek nog niet. U hoeft immers geen onnodige administratiekosten te maken om de auto te laten schorsen. Zeker als voor u het hoge tarief van toepassing is, u dit nog een behoorlijk bedrag. Daarnaast bent u direct van alle voertuigverplichtingen verlost. Dit betekent ook geen vaste lasten meer zoals wegenbelasting of uw voertuigverzekering.

Autodemontage.

Oudere auto’s worden afgevoerd naar de autosloperij. Vaak hebben de voertuigen volop mankementen zoals versleten banden, lekkende remschoenen en een kapotte voorruit. De reparatiekosten van al deze gebreken maken dat de auto meer gaat kosten dan dat hij werkelijk waard is. Hierdoor besluiten veel eigenaren op een gegeven moment afstand te doen van de sloopauto. De sloopauto wordt dan door de autosloperij ingekocht om deze vervolgens bijna volledig te recyclen. De eventueel nog bruikbare goede onderdelen kunnen als tweedehands auto-onderdeel worden verkocht. De overgebleven materialen kunnen bijna allemaal nog worden hergebruikt. Niet altijd even kostendekkend maar toch vindt het merendeel van de materialen afkomstig van uw sloopauto een nieuwe toepassing.

Motor technische problemen?

Naast sloopauto’s welke op basis van leeftijd het demontagebedrijf worden binnengebracht, zijn wij op zoek naar jongere voertuigen met motor problemen. Heeft u een auto welke gezien de leeftijd nog geen sloopauto is. Maar heeft u wel problemen zoals een kapotte turbo, kapotte motor of versnellingsbak dan zijn we altijd bereid u een gratis sloopauto taxatie te doen. Hiervoor kunt u uw auto aanmelden via het formulier. Aan de hand van uw voertuiggegevens doen wij een eerste kentekencheck zodat wij alle basale gegevens voorhanden hebben. Vervolgens neemt een van onze inkopers met u contact op om het voertuig en de gebreken samen met u te bespreken. Vaak kunnen wij direct een overnamebod doen.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.