Kapotte auto verkopen?

Een kapotte auto hebben is natuurlijk heel vervelend. De auto kan betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval of is aan het einde van zijn technische levensduur waardoor cruciale onderdelen het begeven en u voor peperdure reparaties komt te staan. Hiervoor hebben wij de oplossing. Via onze website kunt u geheel eenvoudig een direct bod ontvangen op uw kapotte auto. Wij kopen namelijk zowel sloopauto’s in als tweedehands auto’s met tal van gebreken of schades.

Wat is een kapotte auto?

Kapotte auto opel astra HEen kapotte auto is een voertuig dat niet meer goed kan deelnemen aan het openbaar verkeer. Dit kan komen omdat de APK is verlopen en u zonder geldige APK niet meer de weg op mag. Het kan dus heel goed zijn dat uw auto eigenlijk nog wel rijdbaar is. Natuurlijk zijn er ook kapotte auto’s die nog wel beschikken over een geldige keuring maar daadwerkelijk kapot zijn gegaan. Versnellingsbakken, motoren dan wel aandrijfassen of andere motor-technische onderdelen gaan op een gegeven moment stuk. Wanneer de auto dan al de nodige jaren oud is, is het maar de vraag of reparatie nog lonend is. Veel particulieren besluiten dan afstand te doen van de auto en op zoek te gaan naar een vervangende occasion. Dit omdat de aanschafwaarde van een occasion vaak voordeliger is als het laten repareren van de huidige auto.

Uw kapotte auto naar de sloperij.

Wanneer wij uw kapotte auto mogen kopen zullen wij er voor zorgen dat deze volgens de juiste milieu normen zal worden gedemonteerd. Wij kopen dagelijks sloopauto’s in van zowel autobedrijven als particulieren. Naast dat wij u nog een leuke vergoeding kunnen betalen voor de auto verzorgen wij ook een kosteloze ophaaldienst bij u aan huis. Dit is wel zo makkelijk en betekent dat u de kapotte auto dus niet naar de autosloperij hoeft te brengen. De sloopauto zal dan gratis bij u worden opgehaald tevens ontvangt u direct een RDW-vrijwaringsbewijs zodat bij eerstvolgende werkdag een motorrijtuigbelasting stopt.

Wanneer de sloopauto de sloperij wordt binnengebracht zullen eerst alle oliën en vetten uit het voertuig worden verwijderd. Motorolie, remvloeistof en koelvloeistof is erg milieuverontreinigend. Dit dient daarom direct uit het voertuig te worden verwijderd. De autosloperij beschikt hiervoor over een droogleg-installatie zodat binnen tientallen minuten het voertuig volledig is drooggelegd en er geen oliën dan wel milieuverontreinigende stoffen meer in het voertuig aanwezig zijn. Wanneer dit is gebeurd kan de demontage van zowel goede als slechte onderdelen beginnen

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.


  Ik accepteer de algemene voorwaarden

   Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

  Onderdelen zoeken

  Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

  Stap 1

  Bel ons voor
  een afspraak
  en wij komen
  wanneer het u
  uit komt.

  Stap 2

  Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

  Stap 3

  Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.