Brommobiel verkopen, 45 km auto ?

U heeft een brommobiel welke het niet meer doet ? Wij kopen ook brommobielen op , 45 KM per uur voertuigen welke zijn best tijd hebben gehad. Voor veel brommobiel eigenaren is de verkoop van hun autootje een erg groten teleurstelling. Vaak is dit het enigste vervoersmiddel wat men heeft. Hiermee komt men van A naar B. Als blijkt dat uw 45 km auto kapot is gegaan en repareren wel mogelijk is maar gewoon weg er veel geld kost dan is het verkopen van uw brommobiel vaak de beste oplossing.

Naast de gebruikelijke personenauto’s en lichte bedrijfswagens kopen wij ook uw brommobiel in, ook scooters kunnen wij demonteren echter gezien de waarde van een sloopscooter kunnen wij deze niet kosteloos bij u ophalen. Voor uw brommobiel doen wij dit wel gezien deze wel voldoende onderdelen bezitten welke eventueel kunnen worden verkocht.

Meld voor een direct bod uw brommobiel aan op de website, wij bekijken dan het merk, type en model van uw 45 km per uur auto. Vaak nemen wij nog even met u contact op zodat wij samen met u de exacte staat van de wagen kunnen bespreken? Veel brommobielen zijn aangedreven met een multi riem, v snaar en kunnen soms erg eenvoudig worden gerepareerd, verkopen aan de sloperij is dan helemaal nog niet nodig. Wij verwijzen u dan graag door naar de specialist.

Brommobiel met schade verkopen.

Heeft u een aanrijding gehad met u brommobiel ? Heeft de auto zoveel schade opgelopen dat u deze niet meer wilt laten repareren? Via het formulier op de website kunt u uw schade brommobiel aanbieden. Wij doen u dan een geheel vrijblijvende taxatie en komen binnen enkele uren bij u terug met een overnamen bod. Uiteraard is kosteloos ophalen mogelijk. Naast het ophalen verzorgen wij u een geldig RDW vrijwaringsbewijs.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.