Autosloperij Valkenswaard

De autosloperij is bereid uw kapotte auto kosteloos af te voeren in de regio Valkenswaard en Eindhoven. Jaarlijks belanden vele duizenden voertuigen op de sloop. Dit zijn auto’s welke te veel gebreken vertonen waardoor reparatie vaak te kostbaar is geworden. De voertuigen hebben de afgelopen jaren hun diensten wel bewezen; sommige auto’s wordt binnengebracht met honderdduizenden kilometers op de klok. Het is dan ook helemaal niet gek dat de auto gebreken vertoont en niet meer goed functioneert. Vaak heeft investeren, dan wel repareren van de auto geen zin meer aangezien dit de dagwaarde van het voertuig overstijgt. Juist voor dit soort auto’s kunnen wij u een vergoeding geven en voor een kosteloze ophaaldienst verzorgen.

De recycling van uw sloopauto.

Wanneer een dergelijke auto het autodemontage bedrijf wordt binnengebracht zal deze helemaal worden gedemonteerd. Voordat de auto wordt ingekocht zal deze worden afgemeld bij de RDW zodat de oude eigenaar de beschikking krijgt over een vrijwaringsbewijs. Hiermee is het voertuig van zijn of haar naam af waardoor er geen vaste lasten meer betaald hoeven te worden voor het voertuig. Ook verzekeringen kunnen hierna worden opgezegd. De auto zal worden gedemonteerd. Dit betekent dat eerst alle milieuverontreinigende stoffen uit het voertuig moeten worden verwijderd. Oliën, vetten en smeermiddelen kunnen de bodem behoorlijk verontreinigen. Deze worden dan ook als eerste uit het voertuig verwijderd zodat dit geen milieuschade kan veroorzaken. Nadat dit is gebeurd kan de daadwerkelijke demontage beginnen. Sommige voertuigen zijn zo oud dat de onderdelen niet meer zullen worden verkocht. De onderdelen zijn niet meer courant en afkomstig van modellen, merken en types welke wij niet meer in het straatbeeld aantreffen. De auto is dan volledig bestemd voor recycling. Het overgrote deel van het voertuig bestaat immers uit oud ijzer. Naast ijzer zijn er verschillende materialen terug te vinden op de sloopauto. Zoals aluminium, koper maar ook verschillende soorten kunststoffen en glas. Vandaag de dag zijn al deze materialen herbruikbaar. De autosloperij zal deze materialen van het voertuig verwijderen waardoor ze kunnen worden afgevoerd naar externe verwerkers welke ervoor zullen zorgen dat de materialen die in kunnen worden toegepast in consumentengoederen ofwel nieuwe auto’s.

Uw schadeauto verkopen.

Schadeauto’s worden bewust ingekocht naar merk en type. De autosloperij heeft jarenlange ervaring in het demonteren van oude voertuig. Hierdoor weet men precies welke onderdelen van een schade-auto wel en niet zullen worden verkocht. Vaak zijn de onderdelen van schade auto’s goed verkoopbaar en is daar veel vraag naar. De onderdelen zijn immers nog niet zo oud, daarnaast rijden er vaak nog voldoende voertuigen rond van het zelfde merk en type. Hierdoor kunnen de onderdelen van een schade-auto goed als tweedehands auto-onderdeel in de markt worden verkocht

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.