Autosloperij Helmond

Is uw auto weer kapot gegaan en heeft u het besluit genomen om hem dit keer niet meer te laten repareren? Verkoop dan uw sloopauto aan de autosloperij in regio. In geheel de regio rondom Helmond kunnen wij kosteloos uw kapotte auto afvoeren. Wij kopen zowel sloopauto’s in als schadevoertuigen maar ook tweedehands auto’s welke in Nederland lastig te verkopen zijn. Dit zijn over het algemeen zware diesels met hoge kilometerstanden welke hoge vaste lasten met zich meebrengen en hierdoor in de markt lastig te verkopen zijn. Voor het aanbieden van uw auto kunt gebruik maken van het contactformulier dat u vindt op deze website. Wij zullen u dan geheel vrijblijvend een overnamebod doen waarna u zelf kunt besluiten of u de auto wel of niet verkoopt.

Kapotte auto verkopen.

APK verlopenHet hebben van een kapotte auto is heel vervelend. Vaak wil de auto niet meer starten of mag u hier niet meer de weg mee op. Wanneer uw APK is verlopen betekent dit dat u geen gebruik meer mag maken van het voertuig. Dit is niet alleen strafbaar en kan leiden tot hoge bekeuring maar u bent ook niet meer verzekerd wanneer u betrokken raakt bij een verkeersongeval. Het stilzetten, niet meer gebruiken van het voertuig, heeft ook weinig zin of u moet het voertuig tijdelijk buiten gebruik stellen, dan wel schorsen. U bent dan verplicht de auto te schorsen aangezien u anders nog steeds het risico loopt op een hoge bekeuring vanuit de RDW. De RDW controleert u namelijk op het hebben van een geldige keuring. Is de keuring van uw auto langer als een maand verlopen dan kunt u zomaar een bekeuring op de deurmat aantreffen. Dit is natuurlijk zonde van uw geld. Vaak is direct verkopen van de auto zo gek nog niet. U bent immers direct verlost van alle vaste lasten daarnaast loopt u geen onnodig risico meer.

Sloopauto onderdelen.

De voertuigen die wij landelijk inkopen zijn bestemd voor het autodemontage bedrijf. De autosloper zal uw voertuigen volledig demonteren. Dit betekent dat alle milieuverontreinigende vloeistoffen die in het voertuig zitten zullen worden verwijderd zodat deze geen schade mee kunnen veroorzaken aan het milieu. De eventueel nog goede onderdelen die aan het voertuig zitten zullen worden gedemonteerd in de hoop deze te kunnen verkopen als tweedehands auto-onderdeel. Ondanks dat een auto helemaal kapot is en niet meer kan rijden zijn er altijd nog wel enkele onderdelen welke als tweedehands auto-onderdeel in de markt kunnen worden verkocht. Belangrijk is hierbij het merktype en model van het voertuig. Sommige onderdelen van bepaalde voertuigen zijn immers erg gewild. Maar het overgrote deel van het voertuig is toch bestemd voor recycling. Dit betekent dat de metalen, grondstoffen maar ook plastics kunnen worden hergebruikt en opnieuw kunnen worden toegepast in andere consumentengoederen.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.