Autodemontage in Dongen

U heeft een auto te koop welke niet goed meer functioneert? De auto heeft verschillende mankementen? Of is er schade aan het voertuig ontstaan? Zowel voertuigen met technische problemen als schadeauto’s worden door ons ingekocht. De meeste auto’s die naar de autosloperij worden gebracht in de regio Dongen zijn einde-levensvoertuigen. Dit zijn auto’s die hun beste tijd wel hebben gehad. De auto heeft vaak vele duizenden kilometers asfalt achter de rug waardoor meerdere onderdelen zijn versleten. Wanneer dit soort auto’s dan bij de garage komen voor een jaarlijkse periodieke keuring blijken er een hoop kosten te moeten worden gemaakt. De meeste eigenaren die kiezen dan ook eieren voor hun geld en besluiten de auto te verkopen als sloopauto aan het autodemontage bedrijf.

Uw auto mag worden gedemonteerd?

Wanneer u over een dergelijke auto beschikt dan kunnen wij wellicht iets voor u beteken. Onze website is opgericht om demontage auto’s dan wel sloopauto’s maar ook schadevoertuig in te kopen voor de autosloperij. Door het aanbieden van uw auto doen wij een inkoopvoorstel waartegen u de sloopauto vandaag nog kunt verkopen. Wanneer u akkoord gaat met het door ons geboden bedrag bieden wij u een gratis ophaaldienst en een contante betaling bij overdracht. Uiteraard zullen wij voor zover mogelijk u direct voorzien van een geldig vrijwaringsbewijs. Hiermee is de auto dan ook direct van u naam af en bent u niet meer verantwoordelijk voor het voertuig. Belangrijk hierbij is dat u beschikt over een compleet kentekenbewijs, kentekencard met bijbehorende tenaamstellingcode!

Uw tweedehands auto verkopen.

Wanneer uw auto gebreken vertoont wil dat niet direct zeggen dat deze ook moet worden gedemonteerd. Jaarlijks worden vele duizenden auto’s verkocht aan het buitenland. Niet alleen gaan de voertuig naar Oost-Europa maar ook naar andere werelddelen worden veelvuldig auto’s geëxporteerd. Het kan zomaar zijn dat uw auto nog goed als exportvoertuig kan worden aangeboden. Juist voor dit soort voertuigen kunnen wij u een hogere inkoopprijs betalen aangezien sommige modellen in het buitenland nog erg gewild zijn.

Tweedehands auto-onderdelen.

Wanneer u uw auto niet wilt laten demonteren maar juist wilt repareren! Kunt u gebruik maken van ons onderdelenaanvraag formulier hiermee heeft u snel het juiste onderdeel gevonden wat u zoekt. Uw aanvraag is zichtbaar voor verschillende autodemontage bedrijven. Welke kunnen controleren of het door u gevraagde onderdeel voorradig is. Is dit het geval dan zal de autosloperij u voorzien van een gepaste offerte. Mochten meerdere bedrijven het door u gevraagde onderdeel kunnen leveren dan kunt u tevens de prijs vergelijken en een keuze maken voor de voordeligste aanbieder.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.