Auto verkopen in ‘s-Gravendeel.

s-Gravendeel soms een lastig bereikbare plaats gezien voor de tunnel nog altijd tol betaald moet worden. Maar uw sloopauto’s ophalen is ook hier voor ons geen enkel probleem. Wij kopen niet alleen sloopauto’s ook tweedehands auto’s, schadewagens en voertuigen met een kapotte motor kopen wij op. Soms staan verkopers nog versteld hoeveel waarde wij toekennen aan hun auto. Niet elke auto hoeft gedemonteerd te worden soms is de auto nog gewoon veel te goed waardoor hij eerder gerepareerd zal gaan worden als gesloopt. Dit merkt u dan ook direct in de prijs die wij voor de auto kunnen betalen.

De autosloperij.

Wanneer uw auto een einde levens voertuig is en al reeds de nodige jaren oud is de zal deze naar het autodemontage bedrijf worden gebracht. De sloopauto zal hier eerst worden ontdaan van alle vloeistoffen die er in aanwezig zijn oliën en vetten maar ook koelvloeistof en freon zijn in het voertuig aanwezig en zullen worden verwijderd. Wanneer dit is gebeurd kan de demontage van de auto beginnen. De nog eventueel goede auto-onderdelen zullen worden gedemonteerd in de hoop deze te kunnen verkopen als tweedehands auto-onderdeel.

Gratis op halen van de auto.

Als wij uw sloopauto mogen ophalen dan doen wij dit geheel kosteloos. Onze chauffeur is dagelijks in de weer met het ophalen van afgedankte voertuigen bij consumenten aan en aan huis. Dit kunnen sloopauto’s zijn die teveel gebreken hebben waardoor reparatie te kostbaar is. Maar ook schade auto’s en export van halen kosteloos bij u aan huis op. U krijgt dan direct van ons betaald daarnaast zullen wij het voertuig afmelden bij de RDW, de belastingdienst zodat u geen wegenbelasting meer betaalt voor deze auto. U heeft uiteraard ook direct beschikking over uw geld zodat u dit aan andere doelen kunt besteden.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.