Auto naar sloperij Herkelingen

Het hebben van een oude kapotte auto is vandaag de dag niet leuk meer. De auto kan niet meer normaal deelnemen aan het verkeer dus staat hij maar stil en is dan ook nog eens de APK verlopen dan ontvangt u een hoge bekeuring want de RDW controleert hier tegenwoordig digitaal op! Daarnaast betaalt u wel gewoon de vaste lasten. Natuurlijk kunt u de auto schorsen. Maar ook dan mag de auto niet meer op de openbare weg staan.

Direct verlopen van uw auto.

Vaak is het direct verkopen van een sloopauto zo gek nog niet. U bent dan immers meteen van alle vaste lasten en problemen af. Voor veel particulieren is dit niet zo eenvoudig. Het is immers nog steeds de auto die u destijds voor veel geld heeft gekocht. Naast de aanschafprijs van toen heeft u ook vast de nodige kosten gemaakt waardoor dit het verkopen niet gemakkelijk maakt. Wij van sloopauto-online begrijpen dit heel goed want autorijden is al duur genoeg. Daarom proberen wij u altijd een zo goed mogelijke prijs te betalen voor uw auto. Het kan immers zijn dat de onderdelen nog goed kunnen worden verkocht. Soms zijn bepaalde type auto’s goed te verkopen aan het buitenland waardoor wij u ook een betere prijs kunnen betalen.

Ophalen is gratis.

De tijd dat u de sloopauto zelfstandig moest weg brengen naar de autosloperij is echt wel verleden tijd. Bij ons worden alle auto’s gratis opgehaald in geheel Nederland. Het is namelijk niet toegestaan om met een verlopen APK nog de weg op te gaan! Dit kan tot veel problemen leiden! Daarom worden de auto’s die wij inkopen bij u opgehaald. Ook in Hekelingen en omliggende plaatsen is dit voor ons geen enkele probleem. Vaak wil de auto ook niet meer starten waardoor een ophaalservice erg goed van pas komt. U krijgt bij overdracht van de auto direct van ons betaald. Uiteraard zullen wij voor u alle administratieve handelingen ter plaatsen afhandelen zodat u er geen omkijken meer aan heeft.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.