Uw auto naar de sloop?

Is voor uw auto het moment daar dat hij moet worden gedemonteerd? Voor het tweedehandsauto’s is op een gegeven moment geen koper meer te vinden. De auto moet dan worden afgevoerd naar de autosloperij, het autodemontage bedrijf. De auto heeft vaak teveel gebreken waardoor reparatie erg kostbaar is en de dagwaarde van het voertuig overstijgt. Veel particulieren besluiten dan de auto van de hand te doen en deze af te danken aan de autosloperij.

Uw auto naar de sloop brengen kost geen geld!

Vroeger werden sloopauto’s massaal gedumpt op een plek. Men was gewoonweg blij dat ze van de auto af waren omdat deze teveel gebreken vertoonde. Vandaag de dag staat binnen autodemontage recycling hoog in het vaandel. Veel onderdelen kunnen nog worden verkocht als tweedehands auto-onderdeel; daarnaast zit uw auto vol materialen die duurzaam kunnen worden hergebruikt. De autosloperij zal proberen zoveel mogelijk goede onderdelen te verkopen. De restmaterialen die overblijven zoals oud ijzer, gebruikte banden maar ook verschillende soorten kunststoffen kunnen anno nu worden hergebruikt en vervolgens worden toegepast in nieuwe consumentengoederen.

Sloopauto op de autosloperij

U kunt nog geld ontvangen voor uw sloopauto!

Wanneer uw auto naar de autosloperij mag worden afgevoerd hoeft u dit niet kosteloos te doen. Door dat er nog zoveel bruikbare materialen dan wel onderdelen in de auto zitten, is de autosloperij bereid u een vergoeding te geven voor uw sloopauto. Dit is een vergoeding op basis van de oud ijzerwaarde plus opslag. Natuurlijk zullen voor jongere courante auto’s hoge inkoopprijzen worden betaald. Het is dus niet nodig uw auto gratis weg te doen! Door het aanmelden uw sloopauto op onze website kunnen wij u een gratis waardebepaling doen voor uw auto. Middels de sloopauto’s taxatie bekijken wij enkele aspecten van het voertuig. De autosloperij weet immers welke onderdelen van welke merken en modellen nog kunnen worden verkocht. Aan de hand van verschillende criteria doen wij u dan ook graag een overnamebod. U kunt dus nog altijd een restwaardevergoedingen ontvangen voor de sloopauto.Naast dat de sloopauto’s, oftewel eindelevensvoertuigen, op de sloperij belanden worden er ook bewust schadeauto’s ingekocht door het autodemontage bedrijf. Dit zijn overwegend nog vrij jonge modellen waarvan de onderdelen goed kunnen worden verkocht. Er is immers veel vraag naar jonge courante onderdelen voor een tweedehands prijs.

U hoeft de auto niet te brengen.

Wanneer uw sloopauto dan wel APK afgekeurde auto mag worden afgevoerd naar de sloperij, kunnen wij naast een eerlijke restwaarde voor het voertuig, u de gratis ophaaldienst aanbieden. Dit betekent dat u de kapotte auto niet meer hoeft te komen brengen met sleepkabels want dit is voor meeste particulieren een hoop gedoe. Wij halen alle auto’s kosteloos bij u aan huis op en kunnen in geheel Nederland uw demontage auto’s ophalen. Naast dat de auto kosteloos worden opgehaald krijgt u ook direct een kwitantie zodat u geen vaste lasten meer voor het voertuig hoeft te betalen. Wilt u hier gebruik van maken omdat uw auto moet worden gedemonteerd? Maak dan gebruik van het aanmeldformulier op de website. Wij komen dan bij u terug met een overnamebod.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.