Auto inkoop regio Sliedrecht.

Ook in Sliedrecht kunnen wij uw kapotte auto ophalen wanneer deze wordt bestempeld als sloopauto. Naast de regio Sliedrecht is onze chauffeurs ook actief in andere regio’s rondom Sliedrecht. In geheel betrekt steden kunnen wij uw sloopauto, dan wel APK afgekeurde auto ophalen. Naast een kosteloze ophaaldienst voor uw auto betalen wij u nog een vergoeding voor de restwaarde dan wel de onderdelen die aanwezig zijn op het voertuig. Maak gebruik van ons contact formulier! Hiermee heeft u snel een indicatie van de inkoopprijzen die wij voor uw kapotte auto kunnen betalen.
Niet alleen sloopauto’s worden door ons ingekocht. Wij kopen ook voertuigen in welke betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval dan wel wordt bestempeld als schadeauto. Vaak wordt door een schade-expert vastgesteld of het voertuig economisch total loss is. Is dit het geval en kan uw auto niet meer worden gerepareerd of zijn de kosten hiervan dermate hoog dat dit de dagwaarde overstijgt? In dit geval doen wij u graag een overnamebod in de hoop de auto van u te mogen overnemen. Neem contact op met onze inkopers of maakt gebruik van het taxatieformulier op deze website. Heeft u eventueel nog vragen met betrekking tot het vrijwaringsbewijs, het kentekenbewijs of de overschrijving van het voertuig? Neem dan contact op met een van onze inkopers zij zijn op werkdagen bereikbaar om u telefonisch te woord staan.

Heeft u een auto welke in aanmerking komt voor de sloopregeling?

De afgelopen jaren is er een ontwikkeling gaande dat grote steden oudere vervuilende auto’s massaal weren. De stad Utrecht is een van de eerste steden in Nederland welk een milieuzone heeft ingevoerd. Hierna volgde steden als Amsterdam, Rotterdam al snel. Bewoners van de binnenstad dan wel het centrum, de milieuzone hebben hierdoor de mogelijkheid gekregen hun oude vervuilende auto voor een gunstig tarief te laten demonteren. De gemeentes van bovenstaande steden hadden voor hun eigen voorwaarden opgesteld zodat voor sommige oude auto’s welke extreem vervuilend zijn behoorlijk hoge subsidiebedragen worden verstrekt. Inmiddels is deze regeling in de meeste steden al aan zijn einde gekomen. Maar in de regio Rotterdam bestaat nog wel de mogelijkheid oude auto, vervuilende diesel tegen gunstige subsidieregelingen te laten demonteren.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.